Ελευθερία Πλευρίτου: «Θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Η Ελευθερία Πλευρίτου του Ολυμπιακού μίλησε για την επιστροφή στις προπονήσεις με την Εθνική μας ομάδα αλλά και τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ελευθερία Πλευρίτου: «Θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Η Ελευθερία Πλευρίτου του Ολυμπιακού μίλησε για την επιστροφή στις προπονήσεις με την Εθνική μας ομάδα αλλά και τις εγχώριες διοργανώσεις.

Η εξαιρετική περιφερειακή της ομάδας του Πειραιά και της «γαλανόλευκης» είπε μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm:

«Ύστερα από δυο μήνες επιστρέψαμε. Μετά την καραντίνα και την γυμναστική σπίτι που φυσικά δεν είναι το ίδιο με το να είσαι μέσα στο νερό και να προπονείσαι. Η πρώτη προπόνηση για εμένα ήταν λίγο περίεργη.

Δεν θυμάμαι να έχω καθίσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυο μήνες κάθισα κι αυτό πρέπει να έχει να συμβεί από το δημοτικό. Για εμάς είναι πρωτόγνωρο. Είναι λογικό να έχουμε μείνει λόγο πίσω, γιατί η προπόνηση μέσα στο νερό είναι διαφορετική. Ξεκινήσαμε τις πρώτες μέρες, τηρώντας φυσικά τα μέτρα προστασίας.

Η ομάδα είναι χωρισμένη σε δυο γκρουπ και η κάθε κοπέλα κολυμπάει σε μία διαδρομή. Δεν κάνουμε ακόμη ομαδικές προπονήσεις και δεν δουλεύουμε την τακτική και άλλα κομμάτια.

Όλα θα γίνουν σιγά-σιγά. Η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων και φυσικά του προολυμπιακού τουρνουά, μας ευνοεί. Έχουμε χρόνο μέχρι τον Ιανουάριο για να είμαστε έτοιμες και να πάρουμε την πρόκριση που θέλουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε και ψυχολογικά ενώ εάν προκριθούμε με το καλό, τότε θα έχουμε και περισσότερο χρόνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί το προολυμπιακό διεξάγεται Ιανουάριο.

Το πιο σημαντικό είναι όλα να πάνε καλά και σιγά-σιγά να επιστρέψουμε και στις προπονήσεις τις ομαδικές και να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα.

Όλες οι κοπέλες στην Εθνική ομάδα, θα θέλαμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και φυσικά το κύπελλο.

Είναι θετικό που η ομοσπονδία κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Θα δούμε πως θα πάνε και οι προπονήσεις και όλοι ελπίζουμε να τελειώσουν οι διοργανώσεις στη χώρα μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας