Θετικός στον κορονοϊό και ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας πόλο, Αλεξέι Βλασένκο!

Ένα από τα κρούσματα του κορονοϊού στη Ρωσία είναι πλέον και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας πόλο της χώρας, Αλεξέι Βλασένκο.

Θετικός στον κορονοϊό και ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας πόλο, Αλεξέι Βλασένκο!

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και ένα από τα πιο πρόσφατα θύματα στη Ρωσία είναι και ο Αλεξέι Βλασένκο, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας πόλο, καλλιτεχνικής κολύμβησης και καταδύσεων της χώρας.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Βλασένκο, ο οποίος πέρα από πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ρωσίας είναι μέλος και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου.

Μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του ο Βλασένκο δήλωσε πως υποβλήθηκε στην εξέταση και βρέθηκε θετικός στον νέο ιό, παραμένοντας μάλιστα εδώ και μία εβδομάδα κλινήρης σε νοσοκομείο.

«Σύντομα θα είμαι καλά και θα μπορέσω να βγω», είπε ο Αλεξέι Βλασένκο, ένας εκ των πρώτων παραγόντων του υγρού στίβου που ανακοινώνει πως είναι θετικός στον κορονοϊό.

Εξάλλου, η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει φυσιολογικά και τα πρωταθλήματα πόλο και κολύμβησης στη χώρα μας, με την ΚΟΕ πάντως να συνεδριάζει την Τρίτη (21/4) και να προχωράει σε εισηγήσεις σχετικά με τη σταδιακή επανέναρξη και ολοκλήρωσή τους.

Οι εισηγήσεις της ΚΟΕ για πρωταθλητή πόλο, υποβιβασμό και Πανελλήνια κολύμβησης!

Οι εισηγήσεις έγιναν σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και αποφάσεις του ΕΟΔΥ και της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19, όπως και το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.