Ο «ερυθρόλευκος» Νίκολα Ράτζεν δεν σταματάει το πόλο! (pic)

Ο «ερυθρόλευκος» Νίκολα Ράτζεν ανακοίνωσε πως θα παίξει για ακόμη έναν χρόνο πόλο. Ο σπουδαίος Σέρβος αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα δεν θα σταματήσει φέτος όπως είχε δηλώσει στις αρχές της σεζόν.

Ο «ερυθρόλευκος» Νίκολα Ράτζεν δεν σταματάει το πόλο! (pic)

Ο «ερυθρόλευκος» Νίκολα Ράτζεν ανακοίνωσε πως θα παίξει για ακόμη έναν χρόνο πόλο.

Ο σπουδαίος Σέρβος αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα δεν θα σταματήσει φέτος όπως είχε δηλώσει στις αρχές της σεζόν.

Ο Νίκολα Ράτζεν ο οποίος πέρασε από την πατρίδα μας παίζοντας σε Ολυμπιακό, Χίο επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στον αγαπημένο του Ερυθρό Αστέρα για να κλείσει την καριέρα του.

Ο πολύπειρος αμυντικός όμως ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο.

«Δεν γίνεται να σταματήσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είχα πει πως θα αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν αλλά δεν μπορώ να αποχωρήσω σε μια σεζόν όπου όλα έχουν σταματήσει λόγω του κορονοϊού. Θα είμαι και του χρόνου στον Αστέρα» είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος άσος Νίκολα Ράτζεν.

Ο πολύπειρος αμυντικός έκανε μεγάλη καριέρα με το σκουφάκι του Ερυθρού Αστέρα, ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό της Χίου, επέστρεψε στο Βελιγράδι για να σηκώσει το Champions League (2012-13) και την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό όπου κατέκτησε τα πάντα εντός συνόρων.

Ο Νίκολα Ράτζεν που ποτέ δεν έπαψε να ρωτά και να μαθαίνει τα νέα για τον Ολυμπιακό, είχε κάνει αίσθηση με το μαγιό που φόρεσε στην πρώτη επίσημη του Θρύλου το Σεπτέμβριο του 2014 στο Ζάππειο κολυμβητήριο, και αναφερόταν φυσικά στην αδελφοποίηση των οπαδών των δυο ομάδων (Ολυμπιακός, Ερυθρός Αστέρας).