Ο Κροάτης προπονητής Ράτκο Ρούντιτς παραμένει στην Ιταλία!

Ο Ράτκο Ρούντιτς παραμένει στην Ιταλία. Ο σπουδαίος Κροάτης κόουτς της Προ Ρέκο, αν και είχε βγάλει εισιτήρια για το Ζάγκρεμπ εξήγησε γιατί δεν μπήκε στο αεροπλάνο και δεν επέστρεψε σπίτι του.

Ο Κροάτης προπονητής Ράτκο Ρούντιτς παραμένει στην Ιταλία!

Ο Ράτκο Ρούντιτς, ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της υδατοσφαίρισης, παραμένει στην Ιταλία.

Ο σπουδαίος Κροάτης κόουτς της Προ Ρέκο, είχε βγάλει εισιτήρια για το Ζάγκρεμπ αλλά εξήγησε γιατί δεν μπήκε τελικά στο αεροπλάνο και δεν επέστρεψε σπίτι του.

«Είχα βγάλει εισιτήρια με το προορισμό το Ζάγκρεμπ αλλά τελικά αποφάσισα να παραμείνω στην Ιταλία. Η αλήθεια είναι πως είδα τα προβλήματα σε όλα τα αεροδρόμιο και σκέφτηκα πως θα ήταν λάθος να ταξιδέψω στην Κροατία και να μεταφέρω τον ιό σε δικούς μου ανθρώπους. Βέβαια είμαι καλά στην υγεία μου. Δεν είμαι θετικός στον κορονοϊό αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έτσι αποφάσισα να παραμείνω στην Ιταλία» τόνισε ο Ράτκο Ρούντιτς.

Για την Προ Ρέκο και τους παίκτες του, είπε «δεν υπάρχει καμία αθλητική δραστηριότητα. Όχι μόνο για το πόλο. Για όλα τα σπορ. Η δική μας ομάδα φυσικά δεν προπονείται.

Η πισίνα έκλεισε και οι παίκτες μου έλαβαν ένα ατομικό πρόγραμμα, όπου προσπαθούν όσο μπορούν να το ακολουθήσουν στο σπίτι τους για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση.

Φυσικά και δεν είναι εύκολο αλλά οι παίκτες μου ακολουθούν τις οδηγίες που τους έχουμε δώσει.

Όλα αυτά μεμονωμένα, δεν υπάρχει συγκέντρωση σε καμία ομάδα. Οι παίκτες είναι πειθαρχημένοι. Είναι σημαντικό για αυτούς να διατηρήσουν κάποιο επίπεδο φυσικής κατάστασης, αν και είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό».