Τεό Λοράντος: «Δεν θα ψάξω για δικαιολογίες, στόχος η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες» (vid)

Ο νέος προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας πόλο των γυναικών, Τεό Λοράντος στη σημερινή (12/2) Media Day της «γαλανόλευκης» ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως στόχος είναι μόνο η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τεό Λοράντος: «Δεν θα ψάξω για δικαιολογίες, στόχος η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες» (vid)

Ξεκάθαρος όπως πάντα ο Τεό Λοράντος. Ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας πόλο των γυναικών δήλωσε στη σημερινή Media Day της «γαλανόλευκης» πως στόχος δεν είναι άλλος από την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λοράντος είπε σε καμία περίπτωση δεν θα ψάξει για δικαιολογίες και είπε το ναι φυσικά για να πετύχει και να γράψει ιστορία, οδηγώντας την Εθνική Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2008!

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός επεσήμανε

«Είναι ένας στόχος που αφορά την ελληνική υδατοσφαίριση και όχι εμένα. Ήρθα για να βοηθήσω. Έχουμε αρκετές πιθανότητες για να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν το σκέφτηκα πολύ για να πω το ναι στον κ. Διαθεσόπουλο. Μόνο λίγες ώρες. Οι παίκτριες είναι πολύ καλές και μπορώ να τις βοηθήσω. Δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά. Ξέρω τη διαδικασία του Προολυμπιακού τουρνουά. Την έχω ζήσει σαν παίκτης.

Είναι πραγματικά σπουδαίες αθλήτριες οι κοπέλες της Εθνικής μας Ομάδας. Ένας προπονητής, έχει να κάνει με αθλητές. Δεν υπάρχει διαφορά, είτε είναι ανδρικό είτε γυναικείο. Κοιτάμε την ομάδα μας. Δεν με ενδιαφέρουν οι κληρώσεις.

Έχω μιλήσει με τον κ. Μορφέση και με τους προπονητές των ομάδων. Στόχος είναι ένας και δεν κοιτάω δεξιά και αριστερά. Δεν θα επικαλεστώ καμία δικαιολογία»

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Τεό Λοράντου