Απάντηση της ΝΕ Πατρών για ΑΕΚ: «Τυχερή που έφυγε με το διπλό»

Η ΑΕΚ κέρδισε εκτός έδρας τη ΝΕ Πατρών για το πρωτάθλημα της Α2 πόλο των ανδρών και μετά το τέλος του ματς, οι άνθρωποί της εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία. Οι Πατρινοί απάντησαν με ανακοίνωσή τους, όπου χαρακτηρίζουν τυχερή την ΑΕΚ που πήρε τη νίκη.

Απάντηση της ΝΕ Πατρών για ΑΕΚ: «Τυχερή που έφυγε με το διπλό»

Ανακοίνωση απάντηση στην ΑΕΚ εξέδωσε η διοίκηση της ΝΕ Πατρών αναφορικά με τα παράπονα της ομάδας της Αθήνας για τη διαιτησία στον αγώνα της Κυριακής στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός».

Η ανακοίνωση της ΝΕ Πατρών:

«Με αφορμή δηλώσεις στελέχους της ΑΕΚ για το μεταξύ μας παιχνίδι έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

Πρώτον, το ότι οι διαιτητές της αναμέτρησης ήταν Πατρινοί δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, καθώς θυμίζουμε ότι και στα παιχνίδια μας στην Αθήνα, μας σφυρίζουν Αθηναίοι διαιτητές.

Δεύτερον, το παιχνίδι αλλοιώθηκε καταρχήν γιατί τουλάχιστον σε 4 “μπασίματα” δικά μας, οι παίκτες κρατήθηκαν ολοφάνερα και πήραμε μόνο μία αποβολή στο τέλος του αγώνα.

Και τρίτον, σε αρκετές φάσεις οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το φάουλ δεν τηρούσαν την απόσταση του ενός μέτρου που λέει ο κανονισμός και έμειναν κολλημένοι πάνω στους παίκτες μας, με αποκορύφωμα αυτό που συνέβη στα τελευταία 18 δευτερόλεπτα στο φάουλ του Κανελλόπουλου, με τον παίκτη της ΑΕΚ να μένει κολλημένος πάνω του.

Φυσικά όλα αυτά υπάρχουν γραμμένα σε βίντεο. Και δεν χρειάζεται να δώσουμε περισσότερη έκταση στην τελευταία αποβολή που μπήκε το νικητήριο γκολ της ΑΕΚ, γιατί το θέμα των αποβολών είναι λίγο υποκειμενικό, αλλά υπάρχει κι αυτό στο βίντεο. Ακόμη υπάρχει και φωτογραφία όπου φαίνεται… δάγκωμα ενός αθλητή μας από αντίπαλο!!!

Πρέπει να αισθάνεται τυχερή η ΑΕΚ που φεύγει με το “διπλό” από την Πάτρα και όχι να καταφεύγει σε τέτοιες δηλώσεις. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα.

Και τέλος, για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, η άποψή μας είναι ότι η ΝΕΠ αδικήθηκε από τη διαιτησία κι αυτό είναι άποψη όλων στον Σύλλογο».