Με τρεις ήττες επιστρέφει η Εθνική Ανδρών από την Ιταλία

Η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών έχασε (και) από τις ΗΠΑ (14-13), στο τελευταίο της παιχνίδι στο τουρνουά προετοιμασίας στο Κούνεο της Ιταλίας

Με τρεις ήττες επιστρέφει η Εθνική Ανδρών από την Ιταλία

Μία ακόμα ήττα, την τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια, γνώρισε η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών στο τουρνουά προετοιμασίας στο Κούνεο της Ιταλίας.

Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Ιταλία και Ουγγαρία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε και από τις ΗΠΑ (14-13) και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με μέτριες εμφανίσεις, που φυσικά και προβληματίζουν λίγο πριν από τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Βουδαπέστη 12-26 Ιανουαρίου).

Οι Αμερικανοί παρουσιάστηκαν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, κόντρα σε μία Ελλάδα η οποία αντιμετώπισε αρκετά αμυντικά προβλήματα.

Οι ΗΠΑ προηγήθηκαν στην πρώτη περίοδο με 4-2 πριν κλείσουν το ημίχρονο με το υπέρ τους 7-4, ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο ανέβασαν την διαφορά τους στα τέσσερα γκολ (12-8).

Στην τελευταία περίοδο η ελληνική ομάδα αντέδρασε και μείωσε δύο φορές στο ένα τέρμα (12-11, στο 3.37 πριν από το τέλος και 14-13, 0.42 πριν τη λήξη), αλλά δεν μπόρεσε τελικά να αποφύγει την ήττα.

ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ 13-14

Οκτάλεπτα: 2-4, 2-3, 4-5, 5-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Κάκαρης 1, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 2, Καλογερόπουλος, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 3, Γαλανίδης.

ΗΠΑ: Τούρνερ, Γούχερτ, Βάβιτς, Όμπερτ, Χάλοκ 2, Κούπιντο 3, Νταούμπε 2, Στέβενσον 1, Μπόουεν 1, Άβραμσον 2, Γουίλιαμς 1, Ίρβινγκ 2, Χόλαντ.