Ελευθεριάδου: «Να έχουμε μια δυνατή κερκίδα στο πλευρό μας»

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας πόλο Γυναικών έχει ξεκινήσει με την προσοχή των πρωταθλητριών να είναι στραμμένη στην τριάδα των αγώνων που θα δώσουν στο Παπαστράτειο, αρχής γενομένης από αυτό της Παρασκευής (29/11, 18:30) κόντρα στην Ισπανική Μεντιτεράνι.

Ελευθεριάδου: «Να έχουμε μια δυνατή κερκίδα στο πλευρό μας»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μιλώντας στο olympiacossfp.gr αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων του Ολυμπιακού στα δυνατά ματς που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκες».

Αναλυτικά η Ελληνίδα διεθνής ανέφερε τα εξής: «Έχουμε τρία πολύ δυνατά ματς αλλά πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε πολύ καλό ρυθμό και βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δουλέψαμε αρκετά και για τις τρεις ομάδας αφού και τα τρία ματς θα είναι πολύ δυνατά και ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας. Εφόσον είμαστε συγκεντρωμένες και πάμε βάσει συστήματος πιστεύω ότι θα νικήσουμε.

Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί, έχουμε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, αφού κάθε ομάδα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και το δικό της τρόπο παιχνιδιού, αλλά επειδή έχουμε εμπειρία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τα τρία είδη παιχνιδιού. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, επειδή τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Η ώθηση που παίρνουμε από τους οπαδούς είναι μεγάλη και για αυτό θέλουμε να έχουμε μια πολύ δυνατή κερκίδα στο πλάι μας».