Βλάχος: «Οι παίκτες που έχουν έρθει είναι πολύ ποιοτικοί»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος στο olympiacossfp.gr, αμέσως μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ!

Βλάχος: «Οι παίκτες που έχουν έρθει είναι πολύ ποιοτικοί»

«Είναι ένας τίτλος, το Σούπερ Καπ, όπου αγωνίστηκαν οι περσινοί φιναλίστ. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα στο παιχνίδι, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα γιατί είμαστε χωρίς αγωνιστικό ρυθμό. Μας λείπουν τα επίσημα παιχνίδια, που η Βουλιαγμένη τα είχε καθώς έχει δώσει ήδη έξι επίσημους αγώνες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο πολύ σημαντικό παιχνίδι που έχουμε στο Σπλιτ.

O Ολυμπιακός κατέκτησε το Σούπερ Καπ, 11-5 την Βουλιαγμένη

Θα πρέπει να είμαστε πιο φρέσκοι και με καλύτερο ρυθμό. Στα στοιχεία που ήθελα να δω σήμερα, στην άμυνα μας μείναμε σε ικανοποιητικό αριθμό γκολ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και όσο παίζουμε έτσι θα βρίσκουμε τις λύσεις και θα μπορούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Είναι η πρώτη χρονιά που είμαστε με τέσσερις αλλαγές. Μέχρι τώρα η ομάδα ήταν σχεδόν η ίδια και φέτος με τέσσερις αλλαγές βασικών παικτών χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να παρουσιάσουμε το καλύτερο μας πρόσωπο. Οι παίκτες που έχουν έρθει είναι πολύ ποιοτικοί και στο τέλος θα βρούμε αυτό που θέλουμε».

Από την πλευρά του ο Στέφαν Μίτροβιτς είπε: «Το πρώτο μου επίσημο τρόπαιο με τον Ολυμπιακό. Η σεζόν είναι μεγάλη. Μπορεί το τελικό σκορ να ήταν 11-5, αλλά το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Είναι μια νέα ομάδα, που παίζει ωραίο πόλο αλλά θέλουμε χρόνο. Έγιναν πολλές αλλαγές από την περσινή χρονιά όμως ξεκινήσαμε πολύ καλά. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, όπου θέλουμε μόνο τη νίκη, για τους φιλάθλους μας αλλά και για ξεκινήσουμε νικηφόρα και το πρωτάθλημα και μετά έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κροατία. Μέσα σε επτά μέρες θα δώσουμε τρία παιχνίδια και θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας