Επίσημο: Η Έμα Ράιτ στον Ολυμπιακό!

Την απόκτηση της Καναδής, Έμα Ράιτ, η οποία θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Επίσημο: Η Έμα Ράιτ στον Ολυμπιακό!

Η Έμα Ράιτ είναι η νέα προσθήκη του γυναικείου τμήματος πόλο του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν επίσημα την έναρξη συνεργασίας με την Καναδή αθλήτρια, η οποία θα ενσωματωθεί στην ομάδα τον Νοέμβριο.

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Έμα Ράιτ. Η διεθνής με την Εθνική Καναδά, είναι γεννημένη στις 16/11/1996, αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Έμα Ράϊτ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Νοέμβριο.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Έμα Ράιτ ανέφερε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω φέτος για τον Ολυμπιακό. Είναι μια σπουδαία ομάδα που έχει πραγματοποιήσει πολλές επιτυχίες και ελπίζω ότι θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου για νέες σημαντικές στιγμές. Παράλληλα είμαι ενθουσιασμένη που θα έχω την ευκαιρία να προπονούμαι ξανά υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Έμα Ράϊτ. Η διεθνής με την Εθνική Καναδά, είναι γεννημένη στις 16/11/1996, αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στην ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η Έμα Ράϊτ θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Νοέμβριο. Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Έμα Ράϊτ ανέφερε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω φέτος για τον Ολυμπιακό. Είναι μια σπουδαία ομάδα που έχει πραγματοποιήσει πολλές επιτυχίες και ελπίζω ότι θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου για νέες σημαντικές στιγμές. Παράλληλα είμαι ενθουσιασμένη που θα έχω την ευκαιρία να προπονούμαι ξανά υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη».?⚪?‍♀️ #olympiacossfp #waterpolowomen #osfp #welcomeemma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις