Πόλο: Στους "4" της Ευρώπης οι Έφηβοι, 5-3 τη Σερβία

Η Εθνική ομάδα Εφήβων στο πόλο νίκησε τη Σερβία και προκρίθηκε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τραυματίστηκε και έκανε ράμματα ο Χαλυβόπουλος, στον επιπεφυκότα του ματιού.

Πόλο: Στους "4" της Ευρώπης οι Έφηβοι, 5-3 τη Σερβία

Η Εθνική ομάδα πόλο των Εφήβων προκρίθηκε στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γεωργίας ύστερα από μεγάλη εμφάνιση και νίκη απέναντι στη Σερβία με 5-3.

Πόλο: Η Εθνική εφήβων σκόρπισε 18-7 τη Γεωργία και πέρασε στα προημιτελικά

Πάρα το γεγονός ότι οι διεθνείς μας αγωνίστηκαν για σχεδόν τρια οκτάλεπτα χωρίς τον Αριστείδη Χαλυβόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στο μάτι και συγκεκριμένα στον επιπεφυκότα όπου έκανε και ράμματα, εντούτοις με όπλο και πάλι την εξαιρετική τους άμυνα δέχθηκαν μόλις τρία γκολ σε όλο το παιχνίδι, σκοράροντας πέντε και έκαμψαν την αντίστασή της σκληροτράχυλης Σερβίας.

Στον ημιτελικό, που θα γίνει το Σάββατο (17/8, 19:30), οι Διεθνείς μας θα αντιμετωπίσουν το νικητή του αγώνα Ιταλία - Γερμανία.

Να σημειώσουμε τέλος, για τον Χαλυβόπουλο ότι ο γιατρός της ομάδας Κυριάκος Νανούσης εκτιμά πως, πολύ δύσκολα θα ξαναπαίξει στο Ευρωπαϊκό.

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 1-1, 0-1

ΣΕΡΒΙΑ: Ντουρούτοβιτς, Βάσιτς, Βούκαζιτς, Πλιέβανσιτς, Γκακ, Βάσοβιτς, Μπούτσαν, Μιλόγεβιτς 1, Μαρτίνοβιτς 2, Τσβέτκοβιτς, Γιάνγιτς, Μπιοτσάνιν, Ιβάνοβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Ανδρεάδης, Κατσαγούνος, Βλάσσης, Μαθιόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Κεχαλάρης 1, Γκίλλας 1, Μόκκας, Ζουρίδης, Τσαταλιός 1, Σγουρίδης 1, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης.