Πόλο: Η Εθνική εφήβων σκόρπισε 18-7 τη Γεωργία και πέρασε στα προημιτελικά

«Τρένο» η Εθνική μας ομάδα των Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Τιφλίδα. Η «γαλανόλευκη» του Δημήτρη Κραβαρίτη συνέτριψε 18-7 τη Γεωργία και πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Πόλο: Η Εθνική εφήβων σκόρπισε 18-7 τη Γεωργία και πέρασε στα προημιτελικά

Η Εθνική μας ομάδα των Εφήβων έκανε το τρία στα τρία στον Β’ Όμιλο και πέρασε πανηγυρικά στην οκτάδα του Ευρωπαϊκού. Οι διεθνείς του Δημήτρης Κραβαρίτη συνέτριψαν σήμερα (13/8) τη Γεωργία με 18-7 στο φινάλε της φάσης των ομίλων και πέρασαν ως πρώτοι απευθείας στα προημιτελικά.

Εκεί, το Δεκαπενταύγουστο θα αναμετρηθεί πιθανότατα με τη Σερβία (παίζει στο χιαστί αγώνα με τη Μάλτα) για μια θέση στην τετράδα της διοργάνωσης. Ο προημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στις 12.00 το μεσημέρι.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-5, 2-4, 2-5
Γεωργία: Γκβετάντζε, Εριστάβι, Καρτβελίσβιλι, Τεβντοράσβιλι 3, Παταρίντζε, Νταντβάνι 3, Ακβλεντιάνι, Γκιοργκάντζε 1, Κιριακίδη, Τσκέιντζε, Τσικοβάνι, Τκεσελάσβιλι, Τσουμπουρίντζε

Ελλάδα (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ανδρεάδης, Κατσαγούνος 2, Βλάσσης 2, Μαθιόπουλος 1, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Κεχαλάρης 1, Γκίλλας 2, Μόκκας 1, Ζουρίδης 1, Τσαταλιός 4, Σγουρίδης 3, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης