Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κορασίδων: Χάλκινη η Εθνική, 12-7 την Ολλανδία

Η Εθνική ομάδα πόλο των κορασίδων ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων, που διεξήχθη στο Κίρισι της Ρωσίας, επικρατώντας στον μικρό τελικό της Ολλανδίας με 12-7.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κορασίδων: Χάλκινη η Εθνική, 12-7 την Ολλανδία

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική κορασίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Κίρισι. Η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου επικράτησε 12-7 στον μικρό τελικό της Ολλανδίας και χάρισε μια ακόμη διάκριση στο άθλημα και στη χώρα.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από το ξεκίνημα, με την ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου να παίρνει το προβάδισμα στο ημίχρονο με 5-3. Η Ολλανδία προσπάθησε να μειώσει, χωρίς να τα καταφέρει και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 12-7, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο τουρνουά.

ΕΛΛΑΔΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ 12-7

Τα οκτάλεπτα: 1-2 , 4-1 , 3-2 , 4-2

Ελλάδα (Τάσος Παπαναστασίου): Καραγιάννη, Σάντα 2, Καλογεροπούλου, Σιούτη 2, Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 3, Κυριακάκη, Ανδρεάδη, Τριχά 3, Λασκαρίδου, Κάσσαρη, Μήτσου

Ολλανδία: Μπάκερ, Ντε Βρις 3, Ντεν Ούντεν, Μουλχάιζεν 2, Ρέκεβις 1, Βαν Ντε Γκέιν, Βαν Βιγκέρντεν, Σλοτ, Βαν Κλινκ, Βόρντοου 1, Ρόιεν, Κράιμπεκ, Πίτκα