Οριστικό: Χωρίς τον Μίτροβιτς του Ολυμπιακού η Σερβία στο Παγκόσμιο

Ο Σέρβος περιφερειακός του Ολυμπιακού Στέφαν Μίτροβιτς αν και υπήρξε σκέψη την ύστατη ώρα να ταξιδέψει στην Κορέα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι δεδομένα εκτός αποστολής.

Οριστικό: Χωρίς τον Μίτροβιτς του Ολυμπιακού η Σερβία στο Παγκόσμιο

Οριστικά χωρίς τον Στέφαν Μίτροβιτς και έξι ακόμη αστέρια τους θα παραταχθεί η Εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κορέα. Ο κόουτς Ντέγιαν Σάβιτς μετά το τέλος της σημερινής (3/7) τελευταίας προπόνησης επί Σερβικού εδάφους, ανακοίνωσε την αποστολή που αναχωρεί αύριο (4/7) για την Ιαπωνία, όπου και θα παραμείνει για λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στην Κορέα.

Δεν πάει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Μίτροβιτς του Ολυμπιακού!

Στη 13άδα δεν είναι λοιπόν ο άσος του Ολυμπιακού αλλά και οι Φίλιπ Φιλίποβιτς, Άντρια Πρλαΐνοβιτς, Μίλαν Άλεξιτς, Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, Ντούσκο Πιγιέτλοβιτς, Γκόικο Πιγιέτλοβιτς! Πάρα πολλές οι απουσίες για τη χρυσή Ολυμπιονίκη στο Ρίο, Σερβία που είναι στον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας.

Σάβιτς για τον Μίτροβιτς του Ολυμπιακού: Ίσως έρθει στην Κορέα!

Την αποστολή απαρτίζουν οι Ριστίτσεβιτς, Μάντιτς, Βίκτορ Ράσοβιτς, Ραντζέλοβιτς, Τσουκ, Λάζιτς, Βίκο, Ντράσοβιτς, Γιάκσιτς, Στράνια Ράσοβιτς, Ντέντοβιτς, Στογιάνοβιτς, Ντομποζάνοφ.