Δεν πάει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Μίτροβιτς του Ολυμπιακού!

Ο διεθνής Σέρβος περιφερειακός του Ολυμπιακού Στέφαν Μίτροβιτς, δεν θα ταξιδέψει στη Γκουανζού για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο προπονητής της Σερβίας που είναι στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας, άφησε εκτός αποστολής άλλα έξι αστέρια!

Δεν πάει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Μίτροβιτς του Ολυμπιακού!


Τον Στέφαν Μίτροβιτς του Ολυμπιακού δεν θα τον δούμε να αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Γκουανζού. Ο διεθνής Σέρβος περιφερειακός έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι Φίλιπ Φιλίποβιτς, Άντρια Πρλαΐνοβιτς, Μίλαν Άλεξιτς, Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, Ντούσκο Πιγιέτλοβιτς, Γκόικο Πιγιέτλοβιτς!

Επτά βασικοί Σέρβοι δεν θα βρεθούν λοιπόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και η ομάδα του Ντέγιαν Σάβιτς, που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας ομάδα και το Μαυροβούνιο, θα παραταχθεί…μισή. Μάλιστα δεν αποκλείεται όπως αναφέρουν οι Σέρβοι να μείνει εκτός και ο έτερος αριστερόχειρας Ντούσαν Μάντιτς της Προ Ρέκο!

Η απόφαση του Σάβιτς έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στη Σερβία, με τους δημοσιογράφους να γράφουν «δώστε από τώρα το χρυσό στην Κροατία». Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Σερβίας δικαιολόγησε αυτή του την απόφαση λέγοντας πως η ομάδα μετά την κατάκτηση του χρυσού στο World League, πήρε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και για αυτό θέλει να ξεκουράσει τα μεγάλα αστέρια ενόψει της επόμενης δύσκολης σεζόν.

«Ο στόχος μας ήταν το Βελιγράδι και το χρυσό στο World League για να πάμε στο Τόκιο. Τα παιδία ήταν ενήμερα. Πρέπει να πάρουν ανάσες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για εμάς είναι πιο εύκολο να προετοιμαστούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά που δεν λείπουν ποτέ από τις μεγάλες επιτυχίες να πάρουν ανάσες» τόνισε ο Ντέγιαν Σάβιτς.

Έτσι ο Στέφαν Μίτροβιτς, το σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου, θα έχει την ευκαιρία αυτό το διάστημα να πάρει ανάσες και να μπει φορτσάτος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Καλό αυτό για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Όσον αφορά την Εθνική μας, σαφώς και τα νέα είναι ευχάριστα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Σερβία θα κατέβει στο Παγκόσμιο για να χάσει. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν πετυχαίνεις κάθε μέρα τη Σερβία χωρίς τους Στέφαν Μίτροβιτς, Φίλιπ Φιλίποβιτς, Άντρια Πρλαΐνοβιτς, Μίλαν Άλεξιτς, Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, Ντούσκο Πιγιέτλοβιτς, Γκόικο Πιγιέτλοβιτς.