Δύο γκολ ο Γιόκοβιτς στη νίκη της Κροατίας επί της Αυστραλίας (11-9)

Επιστροφή στις νίκες για την Κροατία του Μάρο Γιόκοβιτς, Ιβάν Μπουλιούμπασιτς του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Ίβιτσα Τούτσακ επικράτησε 11-9 της Αυστραλίας για την 3η αγωνιστική του World League. 

Δύο γκολ ο Γιόκοβιτς στη νίκη της Κροατίας επί της Αυστραλίας (11-9)

Καυτός ο Γιόκοβιτς του Ολυμπιακού, κέρδισε η Σερβία του Μίτροβιτς

Μετά την ήττα στον συγκλονιστικό αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην «οικοδέσποινα» Σερβία, η Κροατία με τον Μάρο Γιόκοβιτς να σκοράρει δυο φορές, επέστρεψε στις επιτυχίες στο World League που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια επικράτησε 11-9 της Αυστραλίας που είχε στο τέρμα τον Άντονι Χρύσανθος της Βουλιαγμένης (είχε 48% στις αποκρούσεις).

Τρεις μεταγραφές: Γιόκοβιτς, Μίτροβιτς, Μπουλούμπασιτς στον Ολυμπιακό!

Ο άσος του Ολυμπιακού, Μάρο Γιόκοβιτς σκόραρε δυο φορές και έφτασε πλέον τα επτά γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του World League. Εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι στο ποσοστό του Κροάτη σούπερ σταρ στις επιθέσεις με παίκτη παραπάνω όπου έχει 4/6 προσπάθειες. Εκεί είναι και η δύναμή του και αυτή θα εκμεταλλευθεί τη νέα σεζόν ο κόουτς Θοδωρής Βλάχος.

Μαρινάκης σε Κουντούρη: «Δώρο από εμένα οι τρεις παικταράδες του πόλο»

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς για ακόμη έναν αγώνα απέδειξε πόσο σκληρός είναι στα δυο μέτρα, όπου είχε να αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Κέις της Προ Ρέκο. Ο Κροάτης λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με τρεις ποινές χωρίς να σκοράρει. Ένα γκολ πέτυχε και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Άντρο Μπούσλιε, ο οποίος επίσης αποβλήθηκε με τρεις ποινές.

Γιόκοβιτς - Μπουλιούμπασιτς - Μίτροβιτς: Η νέα... Αγία Τριάδα του Ολυμπιακού!