Τρεις μεταγραφές: Γιόκοβιτς, Μίτροβιτς, Μπουλούμπασιτς στον Ολυμπιακό!

Τάραξε τα νερά της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός, που ήρθε σε συμφωνία με τον Κροάτη Μάρο Γιόκοβιτς, τον Σέρβο Στεφάν Μίτροβιτς και τον επίσης Κροάτη Ιβάν Μπουλούμπασιτς!

Τρεις μεταγραφές: Γιόκοβιτς, Μίτροβιτς, Μπουλούμπασιτς στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια και του Βαγγέλη Μαρινάκη, απασφάλισε στο πόλο και δείχνει πως όχι μόνο έχει στόχο να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης αλλά με τις τρεις μεταγραφές που θα ανακοινώσει, λογικά, αύριο ταράζει τα νερά της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης. Ο Θρύλος ήρθε σε συμφωνία με τρεις πολίστες παγκοσμίου επιπέδου, εν ενεργεία διεθνείς με τις κορυφαίες δυνάμεις του αθλήματος Σερβία, Κροατία που έχουν κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα τους. Το κασέ τους μπορεί αρχικά να ήταν απαγορευτικό αλλά η διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πάντα δίπλα στο Σύλλογο, έκανε όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία «μπαμ»!

Μαρινάκης σε Κουντούρη: «Δώρο από εμένα οι τρεις παικταράδες του πόλο»

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει έρθει σε συμφωνία με τον 31χρονο αριστερόχειρα Κροάτη περιφερειακό Μάρο Γιόκοβιτς, τον επίσης 31 ετών διεθνή Σέρβο περιφερειακό Στέφαν Μίτροβιτς και τον 31χρονο επίσης διεθνή Κροάτη αμυντικό Ιβάν Μπουλούμπασιτς!

Ο πρώτος το 2012 όταν η Κροατία κατέκτησε το χρυσό στο Λονδίνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε αναδειχθεί σε καλύτερο παίκτη στον κόσμο ενώ έχει κατακτήσει τα πάντα με τους Κροάτες αλλά και τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ. Για δυο χρόνια έχει παίξει και στην Προ Ρέκο. Έχει χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, δυο παγκόσμια πρωταθλήματα και ένα Ευρωπαϊκό. Με τη Γιουγκ έχει δυο Champions League ενώ ένα Champions League έχει με τη Ρέκο όπως και δυο Σούπερ Καπ Ευρώπης. Φυσικά έχει…σαρώσει τα πάντα σε Κροατία και Ιταλία.

Ο Μίτροβιτς, τον οποίο πρόσφατα αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στον τελικό του Champions League, έχει δυο Ευρωπαϊκά (ένα με τη Φερεντσβάρος και ένα με την Παρτιζάν πριν από οκτώ χρόνια), δυο Euro Cup με τους «Μαγυάρους» και δυο Σούπερ Καπ Ευρώπης. Φυσικά έχει κατακτήσει νταμπλ στη Σερβία (Παρτιζάν) και στην Ουγγαρία (Ζόλνοκ, Φερεντσβάρος). Είναι μέλος της χρυσή γενιάς των Σέρβων που τα τελευταία χρόνια είναι στην κορυφή του κόσμου.

Ο τρίτος της…παρέας είναι ο διεθνής Κροάτης Ιβάν Μπουλούμπασιτς, που αντιμετώπισε φέτος ο Ολυμπιακός στο Champions League με τη Μλάντοστ. Συμπαίκτης του Γιόκοβιτς στην Εθνική Κροατίας σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών, όπως το χρυσό στους Ολυμπιακούς του 2012 και το χρυσό στο Ευρωπαϊκό του 2010. Έχει τίτλους και κύπελλα στην Κροατία με Μλάντοστ, Πριμόριε Ριέκα ενώ έχει φορέσει και το σκουφάκι της Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι.