Η ΓΓΑ δίνει 6 εκ για κολυμβητήριο στις Σέρρες και 100.000 για το «Καπαγέρωφ»

Η ΓΓΑ ενέκρινε χρήματα για 20 αθλητικά έργα σε 19 νομούς και  για το κολυμβητήριο στις Σέρρες εγκρίθηκε κονδύλι 5.590.000 ευρώ, ενώ  για το "Π. Καπαγέρωφ" μόλις 100.000 ευρώ

Η ΓΓΑ δίνει 6 εκ για κολυμβητήριο στις Σέρρες και 100.000 για το «Καπαγέρωφ»

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π..Δ.Ε.) για το 2019, κατατέθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης η ένταξη 20 νέων αθλητικών έργων σε 19 νομούς της χώρας, καθώς και έξι μελετών για Εθνικά Αθλητικά Κέντρα, εποπτευόμενα από τη Γ.Γ.Α.. Τα έργα αφορούν σε συντηρήσεις, επισκευές και νέες κατασκευές αθλητικών εγκαταστάσεων.

Το κολυμβητήριο των Σερρών είχε κατασκευασθεί το 2004, απο τότε λεηλάτηθηκε και έμεινε μια γούρνα, ενώ στο "Π. Καπαγέρωφ" παίζει ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός και προπονούνται δεκάδες παιδιά απο σωματεία του Πειραιά.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει σύγχρονο κολυμβητήριο η πόλη των Σερρών όπως και όλες οι πόλεις για να αθλούνται τα παιδιά όλων. Κι ας μη ξεχνάμε ότι όλος ο Πειραιάς έχει μόνο ένα κολυμβητήριο και δυο προπονητήρια της Καστέλας και της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Ο πίνακας με το κολυμβητήριο Σερρών

και

Ο πίνακας με το "Καπαγέρωφ"