Φιλανθρωπικός αγώνας πόλο στο Σεράφειο

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της Εθνικής μας Ομάδας πόλο των Ανδρών και των Ολυμπιονικών του Λιμενικού Σώματος, διοργανώνεται την Κυριακή (21/1) στο Δημοτικό Σεράφειο Κολυμβητήριο Αθηνών, με ώρα έναρξης στις 19.00, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την ΚΟΕ.

Φιλανθρωπικός αγώνας πόλο στο Σεράφειο

Τα έσοδα που θα προκύψουν από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Make - A - Wish (Κάνε Μια Ευχή) για την εκπλήρωση της επιθυμίας ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει αμαξίδιο.

Η μεγαλύτερη δωρεά θα κερδίσει συλλεκτική μπάλα υδατοσφαίρισης υπογεγραμμένη από όλους τους διεθνείς μας πολίστες και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό

Όπως αναφέρει σχετικό Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που έχει και την οργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης,

«Οι ασημένιοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του 2023, έχουν και φέτος να διαγράψουν σπουδαία πορεία, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Πλωτάρχη του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρου Βλάχου. Μαζί τους στον φιλανθρωπικό Αγώνα θα αγωνιστούν οι Ολυμπιονίκες πολίστες του Λιμενικού Σώματος που έχουν διαγράψει λαμπρή πορεία στον υγρό στίβο και συγκεκριμένα οι Πλωτάρχες Λ.Σ. Λούδης Κωνσταντίνος, Ψύχος Γεώργιος, Μάζης Δημήτριος και οι Υποπλοίαρχοι Λ.Σ. Δανδόλος Κωνσταντίνος, Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος, Χατζής Θωμάς, Ρέππας Γεώργιος, Βλοντάκης Αντώνιος, Αφρουδάκης Γεώργιος και Καλακώνας Θεόδωρος ...

Η μικρούλα είναι ένα γλυκύτατο πλασματάκι 6 ετών. Γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση αλλά έχει κάνει πολλά βήματα ανάπτυξης. Για την μετακίνησή της χρησιμοποιεί το παιδικό της καροτσάκι και μια περπατούρα, στηρίζει τον κορμό της και έχει αναπτύξει προφορικό λόγο. Είναι πολύ κοινωνική και ανοιχτή. Της αρέσει πολύ η Peppa και η μουσική. Η πιο δυνατή της ευχή είναι να αποκτήσει ένα ειδικό αμαξίδιο, όπως της Μάντυς της ποντικίνας από την Peppa. Θα χρειαστεί ένα ελαφρύ αμαξίδιο για να μπορεί να είναι ανεξάρτητη και αυτόνομη όπως μας είπε.

Με την υποστήριξή σας θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε την ευχή της. Αν μαζευτεί μεγαλύτερο ποσό, τότε θα έχουμε την χαρά, να πραγματοποιήσουμε και άλλη μια ευχή, ενός 12χρονου κοριτσιού, που πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τον Αγώνα είτε απλά να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή, χωρίς την φυσική του παρουσία στον Αγώνα, μπορεί στον κάτωθι σύνδεσμο να βρει τις απαραίτητες πληροφορίες:

https://www.giveandfund.com/giveandfund/homepage