Καπράλος στην Εθνική ομάδα: «Με κάνατε να κλάψω μετά από πολλά χρόνια»

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, συνεχάρη την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Καπράλος στην Εθνική ομάδα: «Με κάνατε να κλάψω μετά από πολλά χρόνια»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν την Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης για το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν αλλά βεβαίως και την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο κ.Καπράλος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκο Γιαννόπουλο και –σε ανοικτή ακρόαση- είπε στις διεθνείς και το προπονητικό επιτελείο: «Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες. Να σας πω ότι με συγκινήσατε και με κάνατε να κλάψω μετά από πολλά χρόνια. Η επιτυχία σας είναι τρομερή απέναντι σε μια πολύ μεγάλη δύναμη του πόλο όπως είναι η Ιταλία. Η εμφάνισή σας ήταν συγκλονιστική. Οι δηλώσεις που κάνατε μετά τη λήξη του αγώνα, ήταν αυτές που με έκαναν και «έσπασα». Τώρα απελευθερωμένες από το άγχος, θα πάτε για ακόμα καλύτερα στις μεγάλες διοργανώσεις που έρχονται και ειδικά βεβαίως στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, κάλεσε την Εθνική μας ομάδα στην ετήσια εκδήλωση Τιμητικών Βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Iανουαρίου 2024, στις 19:00 στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής. Θα είναι η πρώτη που θα τιμηθεί σε αυτή την εκδήλωση όπου θα βραβευτούν γενικότερα οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, όσοι προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και όσοι πήραν μετάλλια στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023» και το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων.

Από το χώρο του Υγρού Στίβου θα βραβευτούν ακόμα οι:

Κολύμβηση: Κριστιάν Γκολομέεβ, Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Απόστολος Σίσκος, Αννα Ντουντουνάκη, Δέσποινα Πυρίλη, Βαγγέλης Ντούμας.

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Σοφία Μαλκογεώργου, Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών.

Εκ μέρους της ομάδας, μίλησαν η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου και η αρχηγός, Μαργαρίτα Πλευρίτου. Ευχαρίστησαν τον κ.Καπράλο για τη συνεχή βοήθεια και συμπαράσταση στις εθνικές μας ομάδες του χώρου από τον οποίο βεβαίως προέρχεται και αυτός.