Καμμένου: «Θα παλέψουμε για αυτό που έχουμε έρθει» (vids)

Οι δηλώσεις των Αλεξίας Καμμένου, Αθηνάς Γιαννοπούλου και Νικόλ Ελευθεριάδου μετά τη σπουδαία νίκη της Ελλάδας επί της Ουγγαρίας με 14-12.

Καμμένου: «Θα παλέψουμε για αυτό που έχουμε έρθει» (vids)

Ικανοποίηση ασφαλώς για τη μεγάλη νίκη (14-12 την Ουγγαρία) αλλά χαμηλοί τόνοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας από Καμμένου, Γιαννοπούλου, Ελευθεριάδου.

Αλεξία Καμμένου: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ μεγάλη αντίπαλο. Το παιχνίδι θέλει μεγάλη ανάλυση, να κοιτάξουμε πρώτα την ομάδα μας γιατί κάναμε πολύ μεγάλα λάθη στην αρχή στην άμυνα, μετά βελτιωθήκαμε, είχαμε το ψυχικό σθένος να βελτιωθούμε πολύ επιθετικά και να σημειώσουμε πολύ κρίσιμα γκολ. Αυτό το παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα, μην ξεγελιόμαστε όπως κάποιες άλλες φορές και μας έχει στοιχίσει, είναι απλά ένα παιχνίδι ομίλου. Και άλλες φορές ξεκινήσαμε καλά και στο κρίσιμο παιχνίδι δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα διεκδικήσουμε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, έχουμε έρθει ως δευτεραθλήτριες Ευρώπης και έτσι παίξαμε τουλάχιστον στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Θα συγκεντρωθούμε, θα δούμε τα λάθη μας, θα βελτιωθούμε και μέχρι το τέλος με προσήλωση και ταπεινότητα θα παλέψουμε για αυτό που έχουμε έρθει».

Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου: «Όλα τα κορίτσια παίξαμε πολύ καλά, από την αρχή φάνηκε πως θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, σίγουρα όμως μια τέτοια νίκη μας ανεβάζει ψυχολογικά. Πρέπει να βλέπουμε ένα προς ένα τα παιχνίδια, είμαι πολύ αισιόδοξη για τη συνέχεια, ξέρω πως θα το παλέψουμε όλες».

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Το τρίτο οκτάλεπτο μας στοίχισε αρκετά, αλλά το έβλεπα στα μάτια των κοριτσιών πως μέχρι το τέλος θα παίζαμε για τη νίκη. Είναι πολύ ευχάριστο και όμορφο να κάνεις τέτοιες νίκες στους ομίλους, μας έδωσε σιγουριά και αυτοπεποίθηση το αποτέλεσμα για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο στους ομίλους, κάθε ματς είναι ξεχωριστό, κρατάμε το πάθος και τη θέληση μέχρι το τέλος, αλλά ο δρόμος είναι πολύ μακρύς».