«Ερυθρόλευκοι» στο Λαιμό, «Μαγυάροι» στη Γλυφάδα

Ημέρα κατασκοπίας η σημερινή για Ολυμπιακό και Φερεντσβάρος. Δυο ομάδες που είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και σε λίγο καιρό θα δώσουν «μάχη» για το Σούπερ Καπ Ευρώπης.

«Ερυθρόλευκοι» στο Λαιμό, «Μαγυάροι» στη Γλυφάδα

Η Φερεντσβάρος κέρδισε σήμερα (10/10) το απόγευμα τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό και προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα είναι φυσικά στο γκρουπ του Ολυμπιακού αλλά θα συναντήσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης σε έναν μήνα περίπου στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος βρέθηκε στο Λαιμό σήμερα το απόγευμα και παρακολούθησε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Φερεντσβάρος-Βουλιαγμένη.

Ο κόουτς πήρε μια μικρή «γεύση» από τους Ούγγρους που δεν θα είναι στον όμιλο του πρωταθλητή Ευρώπης αλλά θα τους βρει σίγουρα ο Ολυμπιακός μπροστά του στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης. Για λίγη ώρα στο Λαιμό βρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι Φουντούλης, Μουρίκης, Μυλωνάκης, Ομπράντοβιτς που ήταν αδύνατο να δουν όλο το ματς όπως και ο κόουτς Βλάχος αφού στις 19.00 ξεκινούσε ο τελικός του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον ΑΝΟΓ.

Το φοβερό είναι πως στο «Αντώνης Δημητρόπουλος» λίγα λεπτά μετά το σπριντ του τελικού του Σούπερ Καπ, βρέθηκαν στο κολυμβητήριο και τα μέλη της αποστολής της Φερεντσβάρος. Οι «Μαγυάροι» δεν έχασαν την ευκαιρία και πήραν κι εκείνοι μια «γεύση» από τον Ολυμπιακό του Θοδωρή Βλάχου.

Η εμφάνισή τους πάντως στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας αρχικά προκάλεσε την απορία αρκετών οπαδών του Ολυμπιακού, λόγω του «πράσινου» χρώματος. Στη συνέχεια όμως έμαθαν πως πρόκειται για πολίστες της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας.