Κοντά στον Ολυμπιακό ο Κουντούρης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, πάντα κοντά στα τμήματα του Συλλόγου, παρακολούθησε τον τελικό του Σούπερ Καπ, πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου και ανανέωσε το ραντεβού τις για επόμενες «κούπες» του Ερασιτέχνη.

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Κουντούρης
Eurokinissi

Ο Μιχάλης Κουντούρης παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Σούπερ Καπ απόψε στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Μαζί του ήταν ο γενικός αρχηγός Γιάννης Δαλέζιος. Παρών στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας και οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Νίκος Σκανδαλάκης ενώ λίγα λεπτά μετά την έναρξη του τελικού στις εξέδρες του «Αντώνης Δημητρόπουλος» πήρε θέση και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Στο κολυμβητήριο βρέθηκαν και φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους. χειροκρότησαν το τεχνικό τιμ και τους πολίστες του Συλλόγου.

Πλακέτα από τον ΑΝΟΓ

Πριν από την έναρξη του τελικού, ο ΑΝΟΓ βράβευσε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ τον περασμένο Ιούνιο στη Γένοβα. Μάλιστα την απονομή στον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης Γιόζιπ Πάβιτς έκανε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Εκτός ο Ομπράντοβιτς

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς έμεινε εκτός αποστολής στον αποψινό τελικό. Είδε το ματς από την εξέδρα, παρέα με τον προπονητή του ΝΟΒ Χρβόγιε Κόλιανιν που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν συνεργάτης του Βλάχου. Θυμίζουμε πως στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο δυο ξένοι. Απόψε έπαιξαν οι Πάβιτς, Μπούσλιε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίζονται κανονικά και οι τρεις.