Παπαναστασίου: «Μας έδωσε πολλά πράγματα αυτή η νίκη» (vid)

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου σχολίασε τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. 

Παπαναστασίου: «Μας έδωσε πολλά πράγματα αυτή η νίκη» (vid)

Μεστή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου στη νίκη της Ελλάδας επί των ΗΠΑ για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο διεθνής περιφερειακός είχε σπουδαία απόδοση και μάλιστα με δικό του γκολ στην εκπνοή του αγώνα η «γαλανόλευκη» πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο ίδιος δήλωσε για το παιχνίδι: «Δεν περιμέναμε εύκολο παιχνίδι, οι ΗΠΑ έχουν δείξει το πόσο καλή ομάδα είναι. Δεν περιμέναμε επίσης να κάνουμε ένα τόσο κακό ξεκίνημα. Τελικά δεν μας κόστισε τη νίκη, αλλά σίγουρα μας έδωσε πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε στη συνέχεια. Σίγουρα η άμυνά μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε, αλλά τη διορθώσαμε από το τρίτο οκτάλεπτο και έπειτα. Πολύ σημαντικό ήταν το γεγονός πως δεν αγχωθήκαμε στο 9-4. Όταν έμπαιναν τα γκολ αισθανόμασταν όλο και καλύτερα και στο τέλος η νίκη κρίθηκε στην τελευταία επίθεση».

Για τη δική του απόδοση σχολίασε: «Αυτό είναι ανάλογα το παιχνίδι. Μία θα είμαι εγώ, μία κάποιος άλλος. Απλά βρέθηκα σε κάποιες φάσεις που έπρεπε εγώ να πάρω το σουτ. Το πιο σημαντικό ήταν πως φαινόταν η διαφορά στην ομάδα από το πρώτο μισό».