Εθνική Γυναικών: Παρουσία Γιαννόπουλου η τελευταία προπόνηση της «γαλανόλευκης»

Τελευταία προπόνηση σήμερα (6/6) επί ελληνικού εδάφους για την Εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών.

 Εθνική Γυναικών: Παρουσία Γιαννόπουλου η τελευταία προπόνηση της «γαλανόλευκης»

Το πρωί της Τετάρτης (7/6) αναχωρεί για τις ΗΠΑ η εθνική γυναικών, προκειμένου να συμμετάσχει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (23-25 Ιουνίου, Λονγκ Μπιτς).

Την τελευταία προπόνηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, που εμψύχωσε τις διεθνείς, και ευχήθηκε «καλό ταξίδι». Παρούσα ήταν και το μέλος δ.σ. ΚΟΕ και έφορος Υδατοσφαίρισης Γυναικών, Εύη Μωραϊτίδου.



Η Ομοσπονδιακή Τεχνικός Αλεξία Καμένου έχει στην αποστολή τις: Ιωάννα Σταματοπούλου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Φωτεινή Τριχά, Χριστίνα Σιούτη, Ελένη Ελληνιάδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού.

Μαζί τους, ο συνεργάτης της Ομοσπονδιακού Τάσος Πιρπιρής και ο φισιοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου.

Μέχρι την έναρξη των αγώνων, η Εθνική ομάδα θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της οποίας θα δοθούν και τρία φιλικά παιχνίδια, στις 9, 12 και 15 Ιουνίου (ξημερώματα της επόμενης ημέρας για την Ελλάδα).