Βουγιασίνοβιτς: «Στον Ολυμπιακό οι Νικολαΐδης, Αλαφραγκής και στον Απόλλωνα ο Τρούλος»

Ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς πρόλαβε Ολυμπιακό, Απόλλωνα Σμύρνης και ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Νικολαΐδη, Αλαφραγκή και Τρούλου. Οι δυο πρώτοι θα παίζουν στους νταμπλούχους Ελλάδας και ο τρίτος στους Κυπελλούχους Ευρώπης.

Βουγιασίνοβιτς: «Στον Ολυμπιακό οι Νικολαΐδης, Αλαφραγκής και στον Απόλλωνα ο Τρούλος»

Στον Ολυμπιακό θα παίζουν τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Δημήτρης Νικολαΐδης και Ζαννής Αλαφραγκής. Τη μετακίνηση των δυο παικτών στους νταμπλούχους Ελλάδας ανακοίνωσε ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, ο οποίος ενημέρωσε και για τη μετακίνηση του Χαράλαμπου Τρούλου στον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και την αποχώρηση του Ματ Φάρμερ, ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση.



Φυσικά ξεκίνησε από την απόκτηση του Νεμάνια Ούμποβιτς, ο οποίος θα φοράει το σκουφάκι της Βουλιαγμένης.

«Σωστά, ο Ούμποβιτς είναι παίκτης μας, θα αντικαταστήσει τον Νικολαΐδη που θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό. Τρεις ακόμα παίκτες φεύγουν, ο Μάθιου Φάρμερ τελειώνει την καριέρα του, γιατί θα εργαστεί στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Έχουμε τον Τρούλο να πηγαίνει στον Απόλλωνα και τον Αλαφραγκή μαζί με τον Νικολαΐδη στον Ολυμπιακό. Θα προετοιμαστούμε όλο το καλοκαίρι, θα έχουμε το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας μαζί και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε φέτος» είπε ο Σέρβος προπονητής της Βουλιαγμένης.