Φίλιπ Φιλίποβιτς: Ο επόμενος «σταθμός» του αστέρα του Ολυμπιακού

Ο αστέρας του Ολυμπιακού Φίλιπ Φιλίποβιτς στο τέλος της σεζόν, όπως έχει ανακοινώσει, θα κρεμάσει το σκουφάκι του. Έχει όμως συμφωνήσει ήδη να παίξει και το καλοκαίρι σε άλλη ομάδα.

Φίλιπ Φιλίποβιτς: Ο επόμενος «σταθμός» του αστέρα του Ολυμπιακού

Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη για το 2021 Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο Σέρβος αστέρας που από πέρσι κοσμεί την ελληνική υδατοσφαίριση, φορώντας το σκουφάκι του Ολυμπιακού, έχει ανακοινώσει πως στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα κρεμάσει το σκουφάκι του.

Μια τεράστια καριέρα κλείνει για τον απίθανο αριστερόχειρα περιφερειακό, ο οποίος όμως έχει ήδη βρει τον επόμενο «σταθμό».

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς το καλοκαίρι έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Μάλτας. Ο Σέρβος άσος για λίγους μήνες θα κοσμεί τις πισίνες στη Μάλτα αφού θα φοράει το σκουφάκι της «Neptunes WPSC».

Φυσικά και θα σταματήσει το πόλο, ωστόσο στη Μάλτα θα πάει να αγωνιστεί για δύο μήνες περίπου, όσο διαρκεί και το πρωτάθλημα, στο οποίο θα λάβουν μέρος όπως κάθε χρόνο αστέρια της παγκόσμιας κολύμβησης.

Είναι χαρακτηριστικό πως συμπαίκτης του Φίλιπ Φιλίποβιτς στη «Neptunes WPSC» θα είναι ο Μαυροβούνιος αμυντικός της Προ Ρέκο, Αλεξάνταρ Ίβοβιτς.

Κάθε ομάδα στη Μάλτα έχει δικαίωμα να δηλώνει δύο ξένους και ήδη εκτός των Φιλίποβιτς, Ίβοβιτς έχουν συμφωνήσει να παίξουν στο πρωτάθλημα της Μάλτας, μεταξύ άλλων ο σπουδαίος Ιταλός Πιέτρο Φιλιόλι της Προ Ρέκο (θα παίζει στη «Sirens»), ο διεθνής Ρώσος Ντιμίτρι Κολόντ της Σπαντάου (θα παίζει στη Σλιέμα), ο διεθνής Ούγγρος Μπάλαζ Έρντελι (θα παίζει στη «Birzebbuga ASC») αλλά και ο επί σειρά ετών συμπαίκτης του Φίλιπ Φιλίποβιτς στην εθνική Σερβίας, Άντρια Πρλαΐνοβιτς.

Το «κομπιούτερ» έχει συμφωνήσει με τη Σλιέμα, όπως και ο Ρώσος Κολόντ.