Φιλίποβιτς: «Θα τελειώσω την καριέρα μου φέτος στον Ολυμπιακό»

Σε δηλώσεις του ο πολίστας του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς, επιβεβαίωσε πως αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στην ενεργό δράση, επιβεβαιώνοντας το προ μηνών ρεπορτάζ του Fosonline.

Φιλίποβιτς: «Θα τελειώσω την καριέρα μου φέτος στον Ολυμπιακό»

To προ μηνών ρεπορτάζ του Fosonline που τον ήθελε να αποσύρεται μετά το τέλος αυτής της σεζόν επιβεβαίωσε στη media day της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ο Φίλιπ Φιλίποβιτς.

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι, γιατί έχουμε νέο προπονητή, ήρθαν νέα παιδιά και μια καινούρια ενέργεια δημιουργήθηκε. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη σεζόν. Στα μέσα του Νοέμβρη έχουμε ένα δυνατό ματς με την Προ Ρέκο, εδώ στο σπίτι μας, προετοιμαζόμαστε σκληρά γι' αυτό το παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε γεμάτο το κολυμβητήριο, με τον κόσμο μας, για να διεκδικήσουμε κάθε ευκαιρία που έχουμε», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος σούπερ σταρ, πριν δηλώσει ότι: «είναι η τελευταία μου σεζόν, θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ, στον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του:

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο Ολυμπιακός θέλει πάντα να κερδίζει, θέλει να διεκδικεί τις μεγαλύτερες προκλήσεις, φέτος θέλουμε να πάμε στο Final-8 και γιατί όχι να κοιτάξουμε και πιο ψηλά, ίσως τον ημιτελικό. Πρέπει να ονειρευόμαστε, να πιστεύουμε. Προσωπικά, πιστεύω πολύ στην ομάδα. Και αυτό διότι το ξεκίνημα της σεζόν είναι διαφορετικό από το περσινό. Προετοιμαζόμαστε όλοι μαζί, δουλεύουμε, η ποιότητα στο πρωτάθλημα έχει ανέβει».

Για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας: «Τα κατορθώματα και οι τίτλοι του Μιλάνοβιτς μιλούν γι' αυτόν. Τον ξέρουν όλοι. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Έφερε νέα ενέργεια, ζει κάθε προπόνηση, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Ο Θοδωρής Βλάχος έγραψε ιστορία, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά γενικά στο ελληνικό πόλο, και σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα στην καριέρα μου».