Πόλο: «Έκλεισε ο κύκλος» με το 4ο Καμπ Αξιολόγησης Παίδων στην Πάτρα (pics)

Στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός», στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε το τέταρτο καμπ αξιολόγησης για την Εθνική ομάδα Παίδων. 

Πόλο: «Έκλεισε ο κύκλος» με το 4ο Καμπ Αξιολόγησης Παίδων στην Πάτρα (pics)

Στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας πραγματοποιήθηκε το διήμερο 5-6 Δεκεμβρίου το τέταρτο Καμπ αξιολόγησης για την Εθνική ομάδα Παίδων. Ήταν το τρίτο Περιφερειακό Καμπ (σε πόλη εκτός κέντρου) της φετινής σεζόν και συμμετείχαν τελικά 23 αθλητές (γενν. 2008 - 2009) από έξι σωματεία της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, που καλλιεργούν το άθλημα της Υδατοσφαίρισης.

Στο Καμπ διενεργήθηκαν τα σχετικά Τεστ αξιολόγησης των αθλητών για την Εθνική ομάδα Κ15 και αποτυπώθηκε η αγωνιστική κατάσταση των αθλητών στα εκπαιδευτικά "διπλά".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώντας Λεμπέσης δήλωσε σχετικά: «Με το καμπ της Πάτρας έκλεισε ο κύκλος, έχουμε δεδομένα από τους καλύτερους αθλητές από όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια θα τα αξιολογήσουμε και θα προχωρήσουμε στην επιλογή».

Ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος είπε από την πλευρά του: «Με βελτιωμένες επιδόσεις παρουσιάστηκαν αρκετοί αθλητές με προγενέστερα δεδομένα, ενώ ικανοποιητικές ήταν αυτές των νέων παιδιών. Αναμένουμε πως η συμμετοχή τους θα δώσει ώθηση για ακόμα περισσότερη δουλειά με την επιστροφή στα σωματεία τους».