Πόλο: Στους «4» του κόσμου οι Νεάνιδες!

Η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων κέρδισε εύκολα 10-6 τη Ρωσία στον προημιτελικό και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει αύριο (1/9) στις 20:20 την Ισπανία.

Πόλο: Στους «4» του κόσμου οι Νεάνιδες!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων. Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου έπαιξαν καταπληκτικά και έκαναν μια χαψιά τη Ρωσία (10-6).

Μάλιστα το τελικό σκορ κολακεύει τις Ρωσίδες αφού 2.39 πριν από το τέλος της αναμέτρησης με γκολ της Λούδη, η Εθνική μας ξέφυγε 10-3 για να ακολουθήσει ένα 3-0 της αντίπαλης ομάδας, τη στιγμή που τα πάντα είχαν κριθεί.

Το ματς το ελέγχαμε από την αρχή και σε κανένα σημείο η Ρωσία δεν κατάφερε να διεκδικήσει την πρόκριση. Οι Ρωσίδες μείωσαν προσωρινά στα δύο γκολ (3-1 και 4-2) αλλά η Εθνική μας είχε απάντηση. Με γκολ της Κανετίδου και της Ειρήνης Νίνου η διαφορά πήγε στα έξι γκολ (8-2) και ουσιαστικά τα πάντα είχαν κριθεί.

Αντίπαλος της Εθνικής μας στα ημιτελικά θα είναι η Ισπανία, αύριο (1/9) στις 20:20.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-2, 3-1, 1-3

ΕΛΛΑΔΑ: Αρχοντάκη, Φουντωτού, Νίνου Π., Λούδη 1, Κανετίδου 1, Γιαννοπούλου, Νίνου Ε. 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Κατσιμπρή 2, Δούλη 1, Κοντονή 1, Μπιτσάκου, Γιαννακέα.

Ρωσία: Καμράεβα, Πανφίλοβα 1, Γκαλιμζιάνοβα, Πίστινα, Ιβάνοβα, Πόποβα 1, Λάπτεβα, Τσαγκόσκινα 1, Λιπσκάια, Σιριάεβα, Τοπιτσκάνοβα 2, Κοτσέτοβα 1, Ζαμπαλούεβα.