Καμμένου: «Δεν ήμασταν προσεκτικές στην τελική ενέργεια»

Η προπονήτρια της εθνικής γυναικών, Αλεξία Καμμένου μετά την ήττα από την Ισπανία στον τελικό, άφησε αιχμές για τη διαιτησία και τα σφυρίγματα μετά το 6-6 ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. 

Καμμένου: «Δεν ήμασταν προσεκτικές στην τελική ενέργεια»

Η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου είπε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε και μετά το 6-6 είχαμε μια ελπίδα. Κάποιες ομάδες όμως έχουν μια ειδική βαρύτητα στο άθλημα.

Προχωράμε, είναι απλά η αρχή. Δεν ενθουσιαζόμαστε. Δεν χάνουμε τον προσανατολισμό μας. Ανήκει αυτό το μετάλλιο στους συνεργάτες μας που είναι πίσω στην Αθήνα και στις αθλήτριες που ήταν στην προετοιμασία αλλά και στους προπονητές και στους παράγοντες που είναι κοντά σε αυτά τα κορίτσια.

Τα δικά μας λάθη πρέπει να δούμε. Δεν ήμασταν προσεκτικές στην τελική ενέργεια.

Η Ισπανία είναι μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη, έχει παίξει πολλούς τελικούς, εμείς έχουμε μια νέα ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Ακόμα είναι μόνο η αρχή, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και είναι μόλις το πρώτο βήμα. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και πίστη.

Σκεφτείτε πόσες αλλαγές έχουν γίνει στην Εθνική μας τα τελευταία χρόνια, πόσο μεγάλες προσωπικότητες έχουν αποχωρήσει και προφανώς τα νέα κορίτσια χρειάζονται χρόνο. Μόνο μπράβο, τα κεφάλια κάτω και προχωράμε».