Άλιμος: Ανανέωσαν οι Χέλμη, Πάτερου

Οι Ιωάννα Χέλμη, Έλενα Πάτερου ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Άλιμο

Άλιμος: Ανανέωσαν οι Χέλμη, Πάτερου

Ο Άλιμος που τη νέα σεζόν θα παίζει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας στις γυναίκες, κράτησε και τις Χέλμη, Πάτερου.

Η ανακοίνωση

«Ο ΑΛΙΜΟΣ Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τις αθλήτριες, Ιωάννα Χέλμη και Έλενα Πάτερου, ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα βρεί τον ΆΛΙΜΟ στην Α1 κατηγορία.

Η Έλενα Πάτερου γεννήθηκε το 2003 και αγωνίζεται ως περιφερειακός, ως επί το πλείστον στην αριστερή πλευρά, ενώ η Ιωάννα Χέλμη έχει γεννηθεί το 2002 και ως αριστερόχειρας αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά. Οι δύο αθλήτριες αποτέλεσαν κομβικά μέλη της ομάδας του ΑΛΙΜΟΥ που κατέκτησε το πρωτάθλημα τον περασμένο Μάιο και κέρδισε την άνοδο για την πρώτη κατηγορία, ενώ συνεχίζουν για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην ομάδα μας».

Έλενα Πάτερου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα με την ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Γιάννη Ζουμπουλίδη και την διοίκηση του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να συνεισφέρω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας»!

Ιωάννα Χέλμη: «Αρχικά, είμαι χαρούμενη που ανανέωσα στην ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ. Είμαι σίγουρη ότι όπως η περσινή χρόνια έτσι και η φετινή θα έχει επιτυχία. Η συνεργασία μας και με τα κορίτσια και τον προπόνηση είναι παρά πολύ καλή, που είναι το πιο σημαντικό από όλα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, δουλεύοντας σκληρά και συνειδητοποιημένα. Έχουμε μια παρά πολύ καλή ομάδα και αυτό θα φανεί στο πρωτάθλημα»!