Επέστρεψε η δεύτερη στον κόσμο εθνική Νεανίδων από το Βελιγράδι (pics)

Χαμογελαστά τα κορίτσια της εθνικής νεανίδων επέστρεψαν στη βάση τους με τα ασημένια μετάλλια, που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο, κρεμασμένα στο στήθος τους. 

Επέστρεψε η δεύτερη στον κόσμο εθνική Νεανίδων από το Βελιγράδι (pics)

Επιστροφή στην Ελλάδα για την ασημένια εθνική ομάδα των Νεανίδων στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τη Δευτέρα (8/8) το βράδυ διεξήχθη ο τελικός κόντρα στις ΗΠΑ και λίγες ώρες μετά τα κορίτσια πάτησαν Ελλάδα, όπου τα υποδέχθηκαν οι δικοί τους άνθρωποι αλλά και η προπονήτρια της εθνικής γυναικών, Αλεξία Καμμένου.

Άλλωστε η τελευταία ήταν μαζί με την τωρινή προπονήτρια, Ευτυχία Καραγιάννη, από πέρσι μαζί στην ομάδα. Φέτος δίπλα στην Καραγιάννη, ήταν η Κατερίνα Οικονομοπούλου.

Στην αποστολή ήταν οι εξής 13 πολίστριες: Δέσποινα Ανδρεάδη, Δέσποινα Καλογεροπούλου, Μαρία Καραγιάννη, Αριάδνη Καραμπέτσου, Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Διονυσία Κουρέτα, Βασιλική Λασκαρίδου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Ευφροσύνη Τσιμάρα, Νεφέλη Χαλδαίου.

Μαζί τους η ομοσπονδιακή τεχνικός Ευτυχία Καραγιάννη, η συνεργάτης Κατερίνα Οικονομοπούλου, ο φυσιοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου, η διεθνής διαιτητής Ναταλία Μαρκοπούλου και ο αρχηγός αποστολής, μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Γιώργος Κανελλόπουλος.