Τουρνουά Σαρδηνίας: Ήττα και από την Ολλανδία (12-10) για την Εθνική Γυναικών

Σε έναν ακόμα πολύ δυνατό αγώνα προετοιμασίας, η Εθνική Γυναικών στο πόλο ηττήθηκε τελικά με 12-10 από την Ολλανδία το απόγευμα της Παρασκευής (5/8), για την τρίτη μέρα του τουρνουά της Σαρδηνίας.

Τουρνουά Σαρδηνίας: Ήττα και από την Ολλανδία (12-10) για την Εθνική Γυναικών

Σε έναν ακόμα πολύ δυνατό αγώνα προετοιμασίας, όπου εξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα και δοκιμάστηκαν σχήματα από την ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου, κόντρα στην επίσης ισχυρή Ολλανδία, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών πάλεψε γερά, αλλά ηττήθηκε τελικά με 12-10, το απόγευμα της Παρασκευής (5/8), τρίτη μέρα του τουρνουά της Σαρδηνίας.

Η Ελλάδα βρέθηκε να χάνει στην αρχή με 3-1, αλλά στη συνέχεια, σε ένα καλό δεύτερο οκτάλεπτο, πέρασε με 4-3 και 5-4, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο της στοίχισαν κάποιες βιαστικές επιλογές στην επίθεση και ήρθε το τελικό 10-12.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-4, 2-3, 3-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Πλευρίτου Μ. 2, Ξενάκη 3, Νίνου, Πάτρα, Αγγελίδη, Πλευρίτου Β. 1, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη, Τσιμάρα, Φουντωτού.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ευάγγελος Δουδέσης): Άαρτς, Γουλβς 1, Σλίκινγκ 3, Βαν Ντερ Σλουτ 1, Βαν Ντε Κραατς 1, Ρόγκε 1, Σέβενιτς 2, Βούρβελτ, Κούπμαν 1, Βαν Ντεν Ντόμπελς 1, Μπόσβελντ 1, Βαν Ντερ Βέιντε.