Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού βούτηξε για να σώσει 21χρονο που τελικά ανασύρθηκε νεκρός

Παρά την προσπάθεια του Φίλιπ Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού, ένας 21χρονος ανασύρθηκε νεκρός από ποτάμι στη Σερβία, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα στη χώρα του σπουδαίου πολίστα.

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού βούτηξε για να σώσει 21χρονο που τελικά ανασύρθηκε νεκρός

Ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς ήταν ο πρώτος που βούτηξε στο ποτάμι για να βοηθήσει στη διάσωση του νεαρού που προηγουμένως θέλησε ν' αφήσει το θαλάσσιο ποδήλατό του και να πέσει στο νερό για να κολυμπήσει, απολαμβάνοντας το νερό. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, ο 21χρονος δεν είχε υπολογίσει τις δυνάμεις του και τα επικίνδυνα ρεύματα, με αποτέλεσμα όταν κουράστηκε να μην είναι σε θέση να ελέγξει το σώμα του, καθώς δεν φορούσε κάποιο σωσίβιο. Έχασε μάλιστα τις αισθήσεις του και παρά την προσπάθεια ενός φίλου του άρχισε να παρασύρεται μακρά.

Ο Φιλίποβιτς, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο του συμβάντος, βούτηξε για να συνεισφέρει στη διάσωση του 21χρονου. Προσπάθησε μάλιστα μόνος του να εντοπίσει τον νεαρό άνδρα, προτού έρθουν οι επαγγελματίες διασώστες, αλλά δεν κατέστη δυνατό, διότι τα νερά ήταν θολά και η βλάστηση αρκετά έντονη, στοιχεία που δυσκόλεψαν το έργο του.

Οι δύτες που συνέχισαν την αναζήτηση εντόπισαν το άψυχο σώμα του 21χρονου και το ανέσυραν από το ποτάμι, όταν και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πνιγμό.