Ουγγαρία: Χωρίς του Βάμος και Βάργκα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Τέσσερις παίκτες έκοψε ο Ζολτ Βάργκα από την προετοιμασία εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ανάμεσά τους ο αρχηγός Ντένες Βάργκα και ο Μάρτον Βάμος.

Ουγγαρία: Χωρίς του Βάμος και Βάργκα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ο Ζολτ Βάργκα, που αντικατέστησε τον Τάμας Μαρτζ, θα είναι ο νέος τεχνικός της Ουγγαρίας. Μάλισταμ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που άρχισαν την προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφήνοντας εκτός τέσσερις παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός Ντένες Βάργκα, ο Μάρτον Βάμος και οι Μπάλαζ Χάραϊμ Τάμας Μέτσεϊ θα είναι εκτός αποστολής. Το ενδιαφέρον στρέφεται στους Βάργκα και Βάμος, με τον Ζολτ Βάργκα να δηλώνει για τις επιλογές του.

«Ο Ντένες Βάργκα θεωρώ ότι χρειάζεται ξεκούραση και αποθεραπεία τώρα. Στις αρχές της χρονιάς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Άρχισε να προπονείται λίγο μετά την επέμβαση και έπαιξε πολλά παιχνίδια στον σύλλογό του.

Ο Μάρτον Βάμος, ο οποίος είναι επίσης βασικό μέλος της εθνικής ομάδας, αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση στα μάτια, οπότε δεν μπορεί να ξεκινήσει την προετοιμασία μαζί μας».

Θυμίζουμε πως ο Βάμος αποχώρησε από τη Φερεντσβάρος και θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Σπλιτ θα βρει στην α’ φάση απέναντι της τη Σερβία, τη Σλοβενία και το Ισραήλ.