Εθνική: Χειρουργήθηκαν Φουντούλης και Ζερδεβάς, δεν παίζουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ο Γιάννης Φουντούλης και ο Μάνος Ζερδεβάς χειρουργήθηκαν σήμερα (5/7) για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και δεν θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Σπλιτ.

Εθνική: Χειρουργήθηκαν Φουντούλης και Ζερδεβάς, δεν παίζουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκαν σήμερα (5/7) οι πολίστες της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών Γιάννης Φουντούλης και Μάνος Ζερδεβάς από τον χειρούργο ορθοπεδικό με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις Γιώργο Καραχάλιο.

Ο πρώτος ταλαιπωρούνταν με χρόνιο πρόβλημα στον αντίχειρα του, αλλά παρόλα αυτά αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ενώ ο Ζερδεβάς τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι (μερική ρήξη τένοντα) κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης (σ.σ. στον προημιτελικό αγώνα με τις ΗΠΑ) και απουσίασε τόσο από τον ημιτελικό με την Ιταλία, όσο και τον μικρό Τελικό με την Κροατία.

Τον όλο συντονισμό των ενεργειών για να χειρουργηθούν άμεσα τόσο ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, όσο και ο βασικός της τερματοφύλακας, είχε ο γιατρός της ΚΟΕ, επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής σχολής Αθηνών Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των δύο χειρουργικών επεμβάσεων από τον εξαίρετο επιστήμονα και με μεγάλη εμπειρία κ.Καραχάλιο.

Τόσο ο Γιάννης Φουντούλης όσο και ο Μάνος Ζερδεβάς θα ακολουθήσουν πλέον ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και για το λόγο αυτό θα απουσιάσουν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Σπλιτ (27/8 - 10/9).

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, εκ μέρους και του Δ.Σ της Ομοσπονδίας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι το πρόβλημα των δύο διεθνών αντιμετωπίστηκε με επιτυχία από ιατρικής πλευράς, και εύχεται στους δύο διεθνείς ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, με τις καλύτερες των προϋποθέσεων.