Παράπονα της Καμμένου για τη διαιτησία μετά την ήττα από την Αυστραλία

Η Αλεξία Καμμένου μετά την ήττα της εθνικής ομάδας από την Αυστραλία, εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία. 

Παράπονα της Καμμένου για τη διαιτησία μετά την ήττα από την Αυστραλία

Δεν έκρυψε στις δηλώσεις της η Ομοσπονδιακή Τεχνικός Αλεξία Καμμένου, μετά την ήττα από την Αυστραλία, τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά της από τις αποφάσεις των διαιτητών.

«Ήταν ένας αγώνας απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, που παίζει πολύ σκληρά , το περιμέναμε αυτό. Αντιδράσαμε, δείξαμε ψυχικό σθένος παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε, και φθάσαμε στη διαδικασία των πέναλτι. Για να φτάσουμε όμως εκεί, υπήρχε μια ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι της Αυστραλίας, ενώ σε εμάς δίνονταν πολύ εύκολα οι αποβολές. Εκείνο που κρατάμε είναι ότι δείξαμε σημαντικά σημάδια, ότι μπορέσαμε να σταθούμε σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι, στα πέναλτι παίζει ρόλο και η τύχη. Αυτό δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει μέχρι εκεί τί κάναμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι για να δουν τα παιδιά πού πατάνε, και εμείς οι προπονητές να προχωράμε για να βελτιωνόμαστε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου γιατί το πάλεψαν πάρα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να καταδικάσω την ομάδα μου επειδή έχασε στο χιαστί ματς με μεγάλο στρες, κρατάω από τη συνολική μας παρουσία τα καλά στοιχεία. Ξέρουμε τα λάθη μας και πάνω σε αυτά θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά», είπε η Αλεξία Καμμένου.

Η Έλενα Ξενάκη τόνισε: «Ξεκινήσαμε νωθρά. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ μέχρι το τέλος. Αμυντικά ήμασταν πολύ βελτιωμένες, αλλά πρέπει να μας απασχολήσει το κακό ξεκίνημα που κάνουμε. Κάναμε καλό τελευταίο οκτάλεπτο, μας στοίχισαν τα πρώτα τρία. Πρέπει να κοιτάμε να βελτιωνόμαστε και να μας φοβούνται οι αντίπαλοί μας. Οφείλουμε να δουλέψουμε για να είμαστε καλύτερες στα επόμενα πρωταθλήματα».