Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Νοκ άουτ ο Μάνος Ζερδεβάς

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μάνος Ζερδεβάς τέθηκε νοκ άουτ από τη συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Νοκ άουτ ο Μάνος Ζερδεβάς

Ο Μάνος Ζερδεβάς όχι μόνο δεν θα παίξει στον ημιτελικό της Παρασκευής (1/7) με την Ιταλία στη Βουδαπέστη αλλά θα χάσει και τον τελευταίο αγώνα της «γαλανόλευκης» την Κυριακή (3/7). Είτε είναι ο τελικός, είτε ο μικρός τελικός.

Ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε μερική ρήξη τένοντα στον δικέφαλο του αριστερού του χεριού

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού χάνει, όχι μόνο τα δύο τελευταία ματς της ελληνικής ομάδας στη Βουδαπέστη, αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ, που αρχίζει στα τέλη Αυγούστου.

Η εθνική θα αγωνιστεί στον ημιτελικό (1/7, 17:00) με την Ιταλία με μοναδικό τερματοφύλακα τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο, αφού δεν προβλέπεται δυνατότητα αντικατάστασης.

Η ενημέρωση από την ΚΟΕ

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών Μάνος Ζερδεβάς, που τραυματίστηκε στον προημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη, κόντρα στις ΗΠΑ, υπεβλήθη το απόγευμα της Πέμπτης (30/6) σε μαγνητική τομογραφία. Το αποτέλεσμα της εξέτασης έδειξε μερική ρήξη τένοντα στον δικέφαλο του αριστερού του χεριού. Κάτι που σημαίνει ότι χάνει τη συμμετοχή του στους δύο τελευταίους αγώνες της διοργάνωσης, δηλαδή τον ημιτελικό με την Ιταλία, την Παρασκευή 1/7 (17:00) και τον τελικό, μεγάλο ή μικρό, την Κυριακή 3/7.

Ο αθλητής θα επανεξεταστεί με την επιστροφή του στην Ελλάδα για να εκτιμηθεί η κατάστασή του εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τη φετινή σεζόν.