Βλάχος: «Τώρα θέλουμε δυο νίκες, έχουμε αυτοπεποίθηση»

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν μένει στην πρόκριση στην τετράδα και είπε πως στόχος της ομάδας είναι τώρα οι δυο νίκες. Η κατάκτηση ουσιαστικά του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. 

Βλάχος: «Τώρα θέλουμε δυο νίκες, έχουμε αυτοπεποίθηση»

Ο «καπετάνιος» της εθνικής ομάδας, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Μεγάλη νίκη. Είναι ένας προημιτελικός. Όλες οι ομάδες παίζουν τα…ρέστα τους. Ήμασταν το φαβορί. Έχουμε πιο ποιοτική ομάδα. Επικρατήσαμε καθολικά σε άμυνα και επίθεση. Η άμυνα δίνει νίκες. Ήταν αποτελεσματική η άμυνά μας και στον λιγότερο. Κάναμε πολλές καλές άμυνες. Σε ένα ματς που έχει πολλές αποβολές, αυτό δίνει και τη νίκη.

Έτσι είναι ο αθλητισμός. Ο Ζερδεβάς τραυματίστηκε. Υπάρχουν άλλοι 12. Δεν το σκεφτήκαμε ποτέ. Μπήκε τρακαρισμένος ο Τζωρτζάτος αλλά στη συνέχεια ήταν πολύ καλός. Θα παίξουμε και για αυτόν, εάν δεν είναι έτοιμος.

Δεν θα έχουμε στο μυαλό μας ποιος είναι στο τέρμα. Μπαίνουμε στην πιο ωραία φάση. Δύο νίκες θέλουμε. Αυτός είναι ο στόχος. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Το άσχημο θα ήταν να παίζαμε για τις θέσεις 5-8. Είναι σημαντικό γιατί είμαστε στη διεκδίκηση των μεταλλίων. Όλα μπορούν να συμβούν. Φτάσαμε με καλά παιχνίδια στην τετράδα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Άγγελου Βλαχόπουλου.