Πλευρίτου: «Αξίζουμε κάτι παραπάνω» (vid)

Η περιφερειακός της Εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών Ελευθερία Πλευρίτου μίλησε για την ήττα από την Ολλανδία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου

Πλευρίτου: «Αξίζουμε κάτι παραπάνω» (vid)

Εμφανώς στεναχωρημένη ήταν η Ελευθερία Πλευρίτου, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας πόλο των Γυναικών από την Ολλανδία, στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Η διεθνής περιφερειακός μίλησε για τις πολλές αποβολές που «χρεώθηκε» το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λέγοντας ωστόσο ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει μέλλον και θα το αποδείξει αυτό.

«Σήμερα δεν δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε να δείξουμε, η ομάδα αυτή μπορεί να κάνει και το κάτι παραπάνω. Πήραμε πολλές αποβολές κατά μας σε σύγκριση με την Ολλανδία και αυτό κατά κάποιο τρόπο μας έκοψε τα πόδια. Δεν είχαμε και καλό ποσοστό και δεν βοηθούσε να έχουμε ώθηση για την επίθεση.

Η ομάδα δεν ήταν καλή, δεν ήταν η μέρα μας, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Αλλά θα δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια και στο ευρωπαϊκό πως αυτή η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα», δήλωσε αρχικά η Ελευθερία Πλευρίτου στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για το αν έπαιξε ρόλο η απειρία καθώς αρκετές παίκτριες έπαιξαν για πρώτη φορά: «Όχι. Δεν έπαιξε ρόλο αυτό. Απλά δεν ήταν η μέρα μας σήμερα».

Για τη στεναχώρια της παρά το γεγονός ότι είναι μια νέα προσπάθεια για την Εθνική: «Το βήμα θα γινόταν αν νικούσαμε σήμερα. Δεν παίξαμε καλά σε όλα τα κομμάτια, θα συνεχίσουμε τη διοργάνωση, δεν έχει τελειώσει τίποτα, δεν ήμαστε ευχαριστημένες. Τώρα πάμε για την 5η θέση. Δεν τελειώνει τίποτα με μια ήττα, θέλουμε δύο νίκες για να πάρουμε την 5η θέση».

Για το αν μπορεί να δώσει μια υπόσχεση για το Ευρωπαϊκό: «Δεν θέλουμε να λέμε πολλά θα τα κάνουμε στις πράξεις όταν είναι η ώρα και έχουμε το Ευρωπαϊκό, έχουμε πολύ μέλλον».