ΑΕΚ: Πήρε τον Κοκκινάκη, ανανέωσαν οι Στελλάτος, Βούκσεβιτς

Δύο ανανεώσεις (Στελλάτος, 43 ετών και Βούκσεβιτς, 36 ετών) και μία μεταγραφή (Κοκκινάκης, 46 ετών) για την ΑΕΚ στο πόλο

ΑΕΚ: Πήρε τον Κοκκινάκη, ανανέωσαν οι Στελλάτος, Βούκσεβιτς

Η ΑΕΚ ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Στελλάτο, Βούκσεβιτς ενώ απέκτησε τον Κοκκινάκη, ο οποίος θα εργαστεί και στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Η ανακοίνωση για τον Στελλάτο

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Στελλάτο. Ο 43χρονος (17/06/1979) περιφερειακός, ύψους 1,83 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο παραμένοντας στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας μας θα συμπληρώσει έτσι 4 χρόνια με το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, έχοντας γράψει λαμπρές σελίδες στην ιστορία της ΑΕΚ, συμβάλλοντας τόσο στις δύο διαδοχικές παρουσίες στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και στην καθιέρωση της ομάδας στις πρώτες θέσεις και τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, αποτελεί έτσι τον μακροβιότερο αθλητή στην ιστορία του τμήματος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Νίκος Στελλάτος δήλωσε στο aek.gr: «Ως αθλητής, δεν επιθυμούσα να αλλάζω συλλόγους, εύκολα και συχνά. Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οδεύουμε στην 4 συνεχόμενη χρόνια συνεργασίας και παρά το μικρό διάστημα ιστορίας του τμήματος, έχουμε ζήσει όμορφες στιγμές, όπως η άνοδός μας από την Α2 στην Α1 ως πρωταθλητές, αλλά και τη συμμετοχή μας σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Και φυσικά την πρώτη μας συμμετοχή στην ευρωπαϊκή διοργάνωση συλλόγων (Len trophy), την περσινή αγωνιστική χρόνια. Σε όλες τις παραπάνω στιγμές που αναφέρω, ήμουν παρών, κάτι το οποίο είναι τιμή για οποιονδήποτε αθλητή. Επέλεξα να παραμείνω και φέτος γιατί η φετινή σεζόν θα είναι δύσκολη και μια νέα αφετηρία για εμάς. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει το τμήμα και να γνωρίζει ότι θέλει πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή για να μπορέσουμε κάποια μέρα το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ να είναι αναλογικά ίσο στο μέγεθος του κόσμου και της ιστορίας του συλλόγου».

Νίκο, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».

Η ανακοίνωση για τον Βούκσεβιτς

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριση θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Βούκσεβιτς. Ο 36χρονος (14/11/1985) Μαυροβούνιος φουνταριστός, ύψους 2,02 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Ο Νίκολα Βούκσεβιτς θα συμπληρώσει έτσι μία τριετία με το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, αποτελώντας τον μακροβιότερο ξένο αθλητή στην ιστορία της ομάδας.

Νίκολα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».

Η ανακοίνωση για τον Κοκκινάκη

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο 46χρονος (09/10/1975) αμυντικός, ύψους 1,93 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει την οργάνωση της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Νοτίου Τομέα.

Ο Κώστας Κοκκινάκης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους υδατοσφαιριστές που ανέδειξε ποτέ η χώρα μας και έως και σήμερα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της Α1. Έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Ελλάδος, ενώ αγωνίστηκε για χρόνια στην Εθνική Ελλάδος, συμμετέχοντας σε 2 Ολυμπιάδες.

Στο κομμάτι των Ακαδημιών θα έχει υπό την επίβλεψή του τις περιοχές Γλυφάδα, Αργυρούπολη-Ελληνικό, Άλιμο, Βούλα, Βάρη, με στόχο τη βελτιστοποίηση της εκμάθησης των μυστικών του αθλήματος στους μικρούς μας αθλητές.

Κώστα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».