Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Οι ΗΠΑ αντίπαλος της εθνικής ανδρών στον προημιτελικό της Τετάρτης (29/6)

Ελλάδα – ΗΠΑ στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος την Τετάρτη (29/6, 14.00). Οι Αμερικάνοι συνέτριψαν 24-2 τη Ν. Αφρική. 

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Οι ΗΠΑ αντίπαλος της εθνικής ανδρών στον προημιτελικό της Τετάρτης (29/6)

Οι ΗΠΑ συνέτριψαν 24-2 τη Ν. Αφρική στη Βουδαπέστη και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Εκεί φυσικά τους περιμένει η εθνική ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Ο προημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (29/6, 14.00). Η «γαλανόλευκη» μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Τόκιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με νίκη κόντρα στους Αμερικάνους θα περάσει στην τετράδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Πριν από τρία χρόνια (2019) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας, η εθνική ομάδα είχε κερδίσει 11-9 τις ΗΠΑ στο χιαστί ματς και είχε περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου έχασε από την Ιταλία και αποκλείστηκε από την τετράδα.

Από εκείνη την ομάδα, στη Βουδαπέστη βρίσκονται οι Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς (4 γκολ εκείνο το ματς στις 21/7/2019), Σκουμπάκης (είχε σκοράρει ένα τέρμα), Παπαναστασίου, Φουντούλης (1 γκολ κόντρα στις ΗΠΑ το 2019), Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Βλαχόπουλος.