Καμμένου: «Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει την Ισπανία»

Η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου αναφέρθηκε στο ισόπαλο 10-10 της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών με αντίπαλο την πανίσχυρη Ισπανία για τη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Καμμένου: «Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει την Ισπανία»

Την άποψή της ότι η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα μπορούσε να είχε πανηγυρίσει ακόμα και τη νίκη κόντρα στην πανίσχυρη Ισπανία, εξέφρασε σε δηλώσεις της η Ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν και πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην αντίπαλό της, τελικά αναδείχστηκε ισόπαλο 10-10 για τη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

«Η Ισπανία είναι δυο φορές η ασημένια Ολυμπιονίκης, μαζί με τις ΗΠΑ τα τελευταία δυο χρόνια είναι οι καλύτερες ομάδες του κόσμου. Παρουσιάζεται μάλιστα υπερ-πλήρης σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Νομίζω πως βγήκαν κάποια θετικά συμπεράσματα από το σημερινό παιχνίδι. Παρ’ ότι μην κρυβόμαστε, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και την νίκη. Είμασταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ακόμα και με δυο τέρματα. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένη από τα κορίτσια, είχαν θέληση και πίστη, ακολούθησαν το πλάνο στην άμυνα και την επίθεση, νομίζω πως έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Πρώτο δείγμα θετικό. Είμαστε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και είμαστε η Εθνική ομάδα. Θα παίξουμε με σοβαρότητα στα επόμενα παιχνίδια. Αλίμονο αν με μια ισοπαλία με μια πολύ καλή ομάδα, επαναπαυθούμε. Πρέπει να νικήσουμε και με διαφορά τη Γαλλία, αν και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει με ποιον θα παίξουμε αργότερα. Με ενδιαφέρει η ομάδα να βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι και να είναι όλο και πιο ανταγωνιστική», σημείωσε σχετικά.