Παγκόσμιο Κύπελλο Υγρού Στίβου: Στον ίδιο όμιλο με την Κροατία οι άνδρες

Διεξήχθη στη Βουδαπέστη η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Υγρού Στίβου για το πόλο ανδρών. Στον Β’ όμιλο με Ιαπωνία, Γερμανία και Κροατία η εθνική.  

Παγκόσμιο Κύπελλο Υγρού Στίβου: Στον ίδιο όμιλο με την Κροατία οι άνδρες

Η εθνική ανδρών έμαθε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στην Ουγγαρία, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Κληρώθηκε στον Β’ Όμιλο με Ιαπωνία, Γερμανία και Κροατία.

Αναλυτικά η κλήρωση των ανδρών

Α’ Όμιλος (Βουδαπέστη): Ουγγαρία, Γεωργία, Βραζιλία, Μαυροβούνιο.

Β’ Όμιλος (Ντέμπρετσεν): Ελλάδα, Ιαπωνία, Γερμανία, Κροατία.

Γ’ Όμιλος (Σοπρόν): Ισπανία, Ν. Αφρική, Ιταλία, Καναδάς,

Δ’ Όμιλος (Ζέγκεντ): Σερβία, Καζακστάν, Αυστραλία, ΗΠΑ.

Και στους άνδρες το σύστημα είναι ίδιο με των γυναικών. Φυσικά η Κροατία είναι ο μεγάλος αντίπαλος για την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Εάν έρθει η πρώτη θέση, σε έναν όμιλο όπου και η Ιαπωνία θέλει προσοχή με το πόλο που παίζει, τότε θα περάσει η Ελλάδα απευθείας στα προημιτελικά και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της. Θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Γ3 - Δ2.

Σε διαφορετική περίπτωση, η Εθνική εάν μείνει πίσω από την Κροατία, θα δώσει νοκ-άουτ αγώνα με τον 3ο του Α' ομίλου και εφόσον περάσει θα πάει σε έναν προημιτελικό με αντίπαλο τον πρώτο του Δ' Ομίλου που μπορεί να είναι η Σερβία.

Φυσικά όλα αυτά είναι σενάρια και απλά εξηγούμε πως έχει το σύστημα και τι μπορεί να ακολουθήσει από τη φάση των ομίλων.