Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Η κλήρωση της εθνικής γυναικών

Διεξήχθη στη Βουδαπέστη η κλήρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου για το πόλο γυναικών. Στον Δ’ όμιλο με Ισπανία, Γαλλία και Ταϊλάνδη η εθνική. 

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Η κλήρωση της εθνικής γυναικών

Η εθνική γυναικών έμαθε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στην Ουγγαρία, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Κληρώθηκε στον Δ’ Όμιλο με Ισπανία, Γαλλία και Ταϊλάνδη.

Αναλυτικά η κλήρωση των γυναικών

Α’ Όμιλος: Ουγγαρία, Κολομβία, Ιταλία, Καναδάς.

Β’ Όμιλος: ΗΠΑ, Ν. Αφρική, Αργεντινή, Ολλανδία.

Γ’ Όμιλος: Αυστραλία, Καζακστάν, Νέα Ζηλανδία, Βραζιλία.

Δ’ Όμιλος: Ισπανία, Ταϊλάνδη, Γαλλία, Ελλάδα.

Από κάθε όμιλο, η πρώτη ομάδα περνάει απευθείας στα προημιτελικά και περιμένει από τα νοκ-άουτ ζευγάρια να συμπληρωθεί η οκτάδα. Η Εθνική γυναικών φυσικά θα παλέψει με την Ισπανία για την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά.

Εάν δεν τα καταφέρει βέβαια, θα είναι δεύτερη, θα παίξει με τον τρίτο του Γ΄Ομίλου και λογικά θα περάσει από εκεί στην οκτάδα, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα αναμετρηθεί στα προημιτελικά με την πρώτη του Β' Ομίλου που λογικά θα είναι η ομάδα των ΗΠΑ.

Εάν η Εθνική πάρει την πρώτη θέση από την Ισπανία, θα αποφύγει τις Αμερικανίδες στα προημιτελικά. Διαφορετικά θα πάμε σε έναν προημιτελικό απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Τις ΗΠΑ των Τζόνσον, Χαραλαμπίδη που παίζουν στον Εθνικό.

Εκτός κι αν οι Αμερικανίδες μείνουν πίσω από την Ολλανδία στον Β' Όμιλο.