Καμμένου: «Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

Η Αλεξία Καμμένου μίλησε για την ήττα από την Ολλανδία και τη συνέχεια για την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών.

Καμμένου: «Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

H Εθνική ομάδα γυναικών ηττήθηκε 13-7 από την Ολλανδία για τα προκριματικά του World League, σε αγώνα που έγινε στο Ρότερνταμ.

Η Ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, καθώς είχαμε πάρα πολλές κακοτυχίες τις προηγούμενες μέρες. Πολλά παιδιά νόσησαν και έμειναν στην Ελλάδα, ήρθαμε με μια ενδεκάδα και μια τερματοφύλακα μόλις, κάτι που σε τέτοια παιχνίδια που περιμένεις πως θα έχουν έντονο ρυθμό, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Παράλληλα, Κοντογιάννη και Χυδηριώτη είχαν πυρετό και έκαναν υπερπροσπάθεια να αγωνιστούν. Μέχρι ένα σημείο του παιχνιδιού σταθήκαμε καλά, αλλά μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας και οι αντίπαλες βρήκαν την ευκαιρία και ξέφυγαν στο σκορ. Πρέπει να κρατήσουμε κάποια πράγματα από αυτό το παιχνίδι, ήταν ευκαιρία κάποιες κοπέλες να αγωνιστούν πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα.

Με εξαίρεση την Ελευθερία και την Μαργαρίτα Πλευρίτου όλες οι άλλες παίκτριες δεν είχαν μεγάλη διάρκεια συμμετοχής στο παρελθόν, οπότε τώρα βρέθηκε να παίζουν αρκετή ώρα. Πρέπει να χτίσουμε κάτι, το έχουμε πει από την αρχή, αυτό είναι ένα βήμα να προχωρήσουμε.

Ξεχνάμε το παιχνίδι αυτό λόγω των καταστάσεων, συγχαρητήρια στην Ολλανδία που είχε ένα καλό ρυθμό, και από εδώ και πέρα προετοιμαζόμαστε για την τελική ευρωπαϊκή φάση του World League, όπου εύχομαι να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον συνεργάτη μου, Γιώργο Τσόκα που σήκωσε όλο το βάρος της προετοιμασίας.

Συνεχίζουμε συσπειρωμένοι την προσπάθειά μας. Ευχαριστώ τα κορίτσια για την υπερπροσπάθεια που έκαναν. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα. Νομίζω θα έχουμε πολύ καλύτερες εμφανίσεις, και θα δείξουμε τί πραγματικά μπορούμε να κάνουμε, γιατί η Εθνική ομάδα έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία»