Πόλο: Συνάντηση Λεμπέση, Μαρκόπουλου με τους προπονητές της Β. Ελλάδας

Με την συμμετοχή 32 αθλητών πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο Νεάπολης Θεσσαλονίκης, καμπ της Προ-Εθνικής Ομάδας πόλο παίδων (Κ16) για τους αθλητές της Β. Ελλάδας.

Πόλο: Συνάντηση Λεμπέση, Μαρκόπουλου με τους προπονητές της Β. Ελλάδας

Στο περιθώριο των προπονήσεων πραγματοποιήθηκε επίσημο meeting των Ομοσπονδιακών τεχνικών Φώντα Λεμπέση-Φώντα Μαρκόπουλου και των Σωματειακών προπονητών των ηλικιακών τμημάτων της Β. Ελλάδας.

Στην συνάντηση αναλύθηκε ο τρόπος λειτουργίας των εθνικών ομάδων, ο προγραμματισμός και το πλαίσιο μέσα από το οποίο θα επιτευχθεί διαρκής εξέλιξη και αξιολόγηση των αθλητών σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές.

Παράλληλα διήμερο καμπ για Κορασίδες (Κ16) και Νεάνιδες (Κ18), πραγματοποιήθηκε επίσης από την Ομοσπονδιακή προπονήτρια των Νεανίδων Ευτυχία Καραγιάννη και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό των Κορασίδων Γιώργο Τσόκα στην συμπρωτεύουσα και στο Κολυμβητήριο του ΕΑΤΕ Κολλεγίου όπου καλέστηκαν 32 αθλήτριες.

Παρών εκ μέρους της ομοσπονδίας ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Λεωνίδας Αθανασιάδης και εκ μέρους του ΣΕΠΥ το μέλος του ΔΣ Χρήστος Μαντζουρίδης.

Ο ΣΕΠΥ στο προσεχές διάστημα, προγραμματίζει τηλεδιασκέψεις των ομοσπονδιακών προπονητών με τους αντίστοιχους σωματειακούς προπονητές των ηλικιακών τμημάτων όλης της επικράτειας σε τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο την ενημέρωση και την κοινή στρατηγική και πορεία προς τις διεθνείς διοργανώσεις στο μέλλον.