Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Στην αποστολή και οι Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ειρήνη Νίνου

Η αρχηγός της εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού, Μαργαρίτα Πλευρίτου και η Ειρήνη Νίνου θα βρίσκονται κοντά στη «γαλανόλευκη» στην πρεμιέρα του World League, αν και δεν μπορούν να παίξουν λόγω τραυματισμού. 

Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Στην αποστολή και οι Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ειρήνη Νίνου

Η Πάτρα θα είναι από σήμερα Κυριακή και μέχρι την Τρίτη (25/1) η έδρα της Εθνικής ομάδας πόλο των Γυναικών, που θα αγωνιστεί απέναντι στην Ουγγαρία για τα προκριματικά του World League. Οι διεθνείς, υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό, και το βράδυ (23/1) θα κάνουν προπόνηση.

Παρά του ότι λόγω τραυματισμού η Μαργαρίτα Πλευρίτου και η Ειρήνη Νίνου δεν συμπεριελήφθησαν στην 15άδα, μετά από ενέργειες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) θα ακολουθήσουν την αποστολή και θα είναι μαζί με την ομάδα.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου για αυτό το πρώτο παιχνίδι του 2022, επέλεξε τις: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Ξενάκη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ιωάννα Χυδηριώτη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Μαρία Πάτρα, Στεφανία Σάντα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Ελένη Σωτηρέλη, Άλκηστη Μπενέκου (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), Τίνα Κοντογιάννη(ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» την Τρίτη 25/1 στις 20:00.