Ελλάδα – Ουγγαρία: Χωρίς την αρχηγό της Εθνικής και του Ολυμπιακού Μαργαρίτα Πλευρίτου

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών αντιμετωπίζει την Τρίτη (25/1) την Ουγγαρία στην πρεμιέρα του World League. Δεν πάει στην Πάτρα η αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Μαργαρίτα Πλευρίτου. Εκτός και η πρώτη σκόρερ της Α1 γυναικών, Ειρήνη Νίνου.

Ελλάδα – Ουγγαρία: Χωρίς την αρχηγό της Εθνικής και του Ολυμπιακού Μαργαρίτα Πλευρίτου

Δέκα πέντε (15) πολίστριες επέλεξε ενόψει του αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας πόλο Γυναικών με την Ουγγαρία την Τρίτη (25/1) στην Πάτρα, για τα προκριματικά του World League, η Ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου.

Εκτός αποστολής έμεινε η αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας γυναικών, Μαργαρίτα Πλευρίτου!

Η αποστολή ανακοινώθηκε το Σάββατο (22/1). Απαρτίζεται από τις: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Ξενάκη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ιωάννα Χυδηριώτη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Μαρία Πάτρα, Στεφανία Σάντα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Ελένη Σωτηρέλη, Άλκηστη Μπενέκου (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), Τίνα Κοντογιάννη (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Η αποστολή, θα αναχωρήσει αύριο Κυριακή για την Πάτρα και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα προπονηθεί στο «Αντώνης Πεπανός» που θα διεξαχθεί ο αγώνας την Τρίτη (25/1).

Το θέμα είναι βέβαια η απουσία της Μαργαρίτας Πλευρίτου. Η αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας και βασικό «εργαλείο» της «γαλανόλευκης» αλλά και του πρωταθλητή Ευρώπης είναι εκτός αποστολής λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

Εκτός με τραυματισμό είναι και η πρώτη σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος Ειρήνη Νίνου της Γλυφάδας.